top of page

6 Blik op succesvol Martiniweekend

Het weer was klote, maar de prestaties waren prima: 6 Blikken

Middengroep Dames; Middengroep dames bereikten het doel waarvoor ze al enige tijd aan het strijden zijn; het blik in de vierzonder. Dit weekend was het dan zover en na een mooie pot roeien pakten zij het blik in de Overgangs vierzonder. Een blik dat door een vrouwenploeg van Vidar deze eeuw nog niet was getrokken. gefeliciteerd!

Erratum Stevie : Wel even een kleine aanvulling op het bericht op WNN. Het is niet voor het eerst deze eeuw dat een dames 4- ploeg wint. Tosanne van Es en Ryanne van Kessel wonnen in 2000 de DSA4- op de ZRB icm Skoll. De laatste verenigingsploeg was idd in 1998.

Middengroep Licht; Onze Cees Harm deed het zaterdag al prima in de LSA4-, waar de vijfdejaars vrinden van Njord flinke moeite hadden de Vidarboot voor te blijven. Dat beloofde wat voor de Zondag want op papier was Vidar nu de sterkste overgangsploeg. En zo geschiedde; de concurrerende Nereusploeg van de Don (ook wel de Toyboys genoemd red.) werd op 15(!) seconden gezet. Beheurlijk knap voor een tweedejaarsploeg!

EJD De eerstejaars dames maakten het vidarfeestje compleet door de Overgangs viermet te winnen, en de middengroepen van roeiend nederland goed te kakken te zetten. Misschien toch nog met blote schouders trainen deze zomer?

Nog drie Blik Verder was er 2x blik voor Willem; zaterdag won hij de LSA4- en hij sloeg zondag de winnende LSA8+ voor. Janine won de DSA8+ op de zondag in een developmentproject van Coen Eggenkamp. De dames dienen een bepaalde tijd te varen op de Martini danwel de NSRF om definitief naar de EK te worden uitgezonden. Gezien de tegenwind zal dat op de NSRF moeten gebeuren.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We zijn je niet vergeten Benno…..

‘’Waar Pluto in 2006 zijn erkenning verloor in de ogen van de astronomische kringen, raakte Benno van Smeersel deze kwijt in de Vidraatse kringen toen hij zich afgelopen jaar nog steeds in een ellipti

Spookhuysch

Na een week van objectieve verslagen uitbrengen over het reilen en zeilen van de leden der TSR Vidar, is het WNN nu ook gestuit op merkwaardige activiteiten binnen het eigen Dispuut. Paranormale activ

‘Hallo Merol Merol, de Merol is van mij’

Hoe zeer ze het ook proberen te verbloemen, dat er iets broeit in de heksenketel van Flopensa staat vast. Geen enkele Vidraat is het volgende beeld vreemd; de verplettering van een tedere meisjes ziel

Comments


bottom of page