top of page

Apocalypse: Wobble of the Wankers

3 oktober 2013. Nederland. Hilvarenbeek. TSR Vidar.  De pijlerperiode loopt op zijn einde. Nog eenmaal hullen Vidraten zich in tijgerprints, slippers en wifebeaters. De blikken Schultenbrau vliegen je om de oren en binnen de kortste keren is de gigantische voorraad Breezer die A.D. P. van de Muizenwinkel in heeft geslagen uitverkocht. Het lijkt een gemoedelijke Brabantse avond te worden, maar plotseling slaat de sfeer ineens om. Waar bitchfights tussen vrouwelijke leden van de TSR de afgelopen jaren eerder regel dan uitzondering zijn (waarover later deze week meer), beleefde de pijlerperiode dit jaar een primeur met de eerste mannelijke bitchfight.

Daar waar het WNN louter correspondeert op basis van waargebeurde gebeurtenissen, is het volgende echt gebeurd: sjaars J. Bultjes heeft om onverklaarbare redenen zowel interesse in AI Forseti als Fabras getoond. Beide clubjes hebben zo hun eigen kwaliteiten, waar je bij de één gegarandeerd je studententijd LARPend (voor de normale mens: Live Action Role Play) in Lokaal 7 stomdronken kunt doorbrengen, heeft de ander beduidend meer klasse. Wekelijks samen gezellig eten bij Café Jacks, gevolgd door de eeuwenoude traditie waarbij de Fabrassers letterlijk tot het gaatje gaan. Beide clubjes probeerden tijdens het paupergala bovengenoemde sjaars voor zich te winnen, de heftige concurrentie leidde snel tot wrijving.

Ja, bij Fabras hebben we echt nul probleem met wrijving. Maar die potenrammers van AI Forseti houden er blijkbaar niet van…” aldus Fabulous Fabrasser J. Meyer.  Na wat duw- en trekwerk (snap je, trekwerk, haha) tussen de leden (haha, trekwerk tussen leden, snap je) is het alweer voorbij. WNN heeft verschillende Vidraten om hun mening gevraagd:

Ik was sooo besopen. Het was zo’n mooie avond. Het was fraai dat we met zoveel stonden. Voor mij is het heel duidelijk wat er mis is gegaan: er is niet gepot door AI Forseti. Zij weten echt niet hoe belangrijk potten voor de intro is. Kijk maar eens naar Melite, die weten tenminste hoe belangrijk potten zijn.

Ik vond het gewoon een gekkenhuis.” aldus, Elmar Visnet, “Iedereen kent wel de legendarische boksgevechten van Muhammed Ali, zoals Rumble in the Jungle en The Thrilla in Manilla. Tel die gevechten bij elkaar op en neem dat keer honderd, ja, zo heftig kwam het op mij over.

Waar E. Visnet zelfs al bij de herinnering aan het incident in zijn broek plaste, was ex-bokskampioen en tevens WNN reporter Aad weinig onder de indruk. “A bitch slap on the left. A tug of the hair. Nails in the neck and down goes a pussy.” Waarom deze reporter zijn verslag in het Engels doet is voor de redactie van het WNN nog steeds een raadsel, maar de ‘bottomline’ is duidelijk: meer dan een handgemeen tussen een groepje boeren en verwijfde jongetjes kan het niet genoemd worden. Krav Maga expert Terence Tetstepel schijnt ook zijn licht over deze zaak: Dit is zeker niet wat het spel wil. Als je boos bent op elkaar, moet je gewoon tikken uitdelen, in plaats van als een stel pussies aan elkaars haren te trekken terwijl je met je geoliede vrije linkerhand een partijtje prostaat tikkelen begint. Dan moet je gewoon gedeporteerd worden. De onvermijdelijke anticlimax, onlosmakelijk verbonden met de WNN reporter, die het gevecht was, zag iedereen dan ook al mijlenver aankomen en lijkt de gemoederen op de vereniging al lang niet meer bezig te houden.

WNN reporter B. Buil wil toch de onderste tand bovenhalen en stelt een onderzoek in naar het incident. Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Wat is de oorzaak van het gevecht dat nu bekend staat als de ‘Wobble of the Wankers’? Wat in eerste instantie een onschuldig handgemeen tussen twee disputen lijkt te zijn, wordt onthuld als onderdeel van een sinister complot van de oprichters van AI Forseti. Nu eerst een break.. stay tuned at WNN.

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page