top of page

******** BREAKING NEWS: VIDAR IS KAPOT! ********

Dames en heren. Wat je ook doet, stop ermee. Vidar is kapot. De vereniging die aan de rand van de afgrond stond heeft een stap in de verkeerde richting gedaan. Hoe heeft het zo ver kunnen komen? We bellen met crisisexpert PaNiek van Orsaus voor een (diepgaande) anaalyse. Shit hits the fan!

Dat de Van der Poll van afgelopen zondag zo veel bij de vereniging teweeg zou brengen had niemand verwacht. Een ruime meerderheid is voor de onthulling van de uncensored footage van het afgelopen Geuzenfeest. Partij T.Erpstra doet het ook niet onaardig in de peilingen, maar meest opvallend zijn de tegenstemmen. Slechts 18 mensen, een aantal dat niet geheel onverwacht ruwweg overeenkomt met de grootte van de studerende club bij LL, laten liever de kans op een fantastisch schouwspel aan hen voorbijgaan.

De landelijke media doet ook al verslag over het incident. NRC.Next berichtte onlangs: ‘Verstandelijk beperkte wil ook van dildo weten’. Andere volgden snel met koppen als: ‘LL neemt wel dildo, maar geen kritiek.‘ De consensus binnen de vereniging is dat WNN veelal opereert op basis van geruchten, roddel of achterklap. Bij deze wil de redactie kenbaar maken dat onderstaand bericht niet tot een van deze drie categorieën behoort. Zij die twijfelen aan de juistheid, betrouwbaarheid, credibiliteit (und so weiter, und so weiter) of een saaie Vidar ALV enigzins willen ontdoen van haar eeuwige sleur, verzoek het Vidar bestuur bij het puntje Post In/Uit het verhaal uit de doeken te doen.

Hier volgt, zonder verdere oponthoud, het apocalyptisch bericht over de teloorgang van de vereniging:


Een zeker merkwaardige reeks van gebeurtenissen heeft zich voorgedaan na de ontvangst van deze mail. Het aantal anonieme tips dat binnenkwam met sappighe details over alle andere vrouwenclubjes steeg met 69 %. Daarnaast maakte LL-coryfee Lieke van Skittels zelfs tijd vrij voor een officiële verklaring:

“Ik heb wel een keer in het bijzijn van LL een hele dildo in mijn poepertje gepropt. Daar hoor je dan niemand over.”

Bovenstaande mail roept een flink aantal vragen op: Sinds wanneer is Vidar kapot? Wat is de nieuwe insteek van de TSR? Wanneer heeft onze vereniging het roer zo drastisch omgegooid? Wootah, aka de Big Burk, aka de Big Snurk, aka Da p.t. PIP, aka TRC baandeskundige pur sang, heeft aangegeven de rol van WNN-reporter op zich te willen nemen en de sleutelfiguren op Vidar om een reactie te vragen. Hij is sinds gisterenmiddag al op weg met z’n trekker naar de puinhopen van de TSR. Naast een reactie van het thuisfront van de PIP Annoud, die waarschijnlijk al poolshoogte is gaan nemen bij Vidar, hoopt hij daar voormalig ploegleider van de Watergeuzen J.Merx aan te treffen. Wij gaan ons best doen om u zo snel mogelijk van alle ins en outs te voorzien, de Big Snurk keert naar alle waarschijnlijkheid komende zaterdag terug van zijn verre reis. To be continued dus.

De redactie van het WNN wenst het bestuur en alle betrokken Vidraten veel sterkte en wijsheid toe in deze zware tijden. We hopen van harte dat de TSR er binnen de kortste keren weer helemaal bovenop is.

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page