top of page

***BREAKING*** TRC NEEMT PER DIRECT AFSCHEID VAN S. SAMSHUIZEN ***BREAKING***

Tilburg, Maandag 22 Oktober 2012,

Zojuist is WNN ter oren gekomen dat TRC voorzitter M. Besseling per direct het vertrouwen heeft opgezegd in TRC water-deskundige S. Samshuizen. Een spoedpersconferentie is in het leven geroepen, WNN stuurde na het horen van dit nieuws per direct TRC correspondent ‘Big Snurk’ op pad om de onderste kan leeg te halen. Snurk legde met succes beslag op de aanstaande rede:

“De TRC is vastberaden om de integriteit, veiligheid en continuiteit van de ViLa structureel te verbeteren. Wij zetten alles op alles om de TRC te laten voldoen aan de hoogste wedstrijdvoorwaarden. De heer Samshuizen heeft het weekend van 20 en 21 Oktober laten blijken zich niet in deze visie kunnen schikken. De keuze om de wegen te doen scheiden is een eenzijdige beslissing geweest. Dit is een zwarte dag voor TRC, maar wij zijn ervan overtuigd dat we hier sterker uit zullen komen” Aldus Voorzitter Besseling.

De TRC was na het debacle van afgelopen jaar, toen assessor C.B. de wedstrijd ook al niet in goede banen wist te leiden, onder curatele gesteld door de SWT. Onder leiding van assessor Van de Greef werd een nieuwe koers gevaren om in de ogen van B. Veldkamp een wedstrijd van formaat neer te zetten. Waarom de naam ‘Boris’ de volgende ochtend in hoofdletters in de bestuurstafel stond gekrast laat WNN nog in het midden.

Dat het nu echt 2 voor 12 is voor de TRC blijkt uit de voor morgen 11:58 belegde persconferentie. Deze heeft al regionale media-aandacht verkregen. WWN correspondent Ruktor zal tussen zijn tentamens door act de présence geven om de onderste kan boven te halen. Ondanks dat handelen met voorkennis over het algemeen niet gedoogd wordt weerhield dit Ruktor er niet van om alvast een reactie te peilen bij S.S. Zoals een waar V.E.R.zuiper betaamt kwam er dusdanig veel diarree uit zijn mond dat WNN er, ondanks de aanwezigheid van een voice-recorder, de grootst mogelijke moeite mee had om er iets van te maken. Onderstaande reactie is het beste wat we er van konden maken.

“Bla bla bla V.E.R.zuipen hoog, Merel geil! TRC supermooi bla bla bla”

Op de vraag om een reactie op de roddels die de ronde doen, gaf Samshuizen een even korte en onverstaanbare reactie:

“…Superkut mannn… meer tijd studeren met Ewout… TRC superkut”

Dat de wedstrijd alsnog in goede staat verliep was grotendeels te danken aan TRC coryfee en Vidar oudgediende E. Vermeltfoort. Zijn aanwezigheid en kennis over het lastig te begrijpen “Water” programma bespaarde Besseling en Van de Greef heel wat kopzorgen, en in de wandelgangen wordt al gesproken over een ere-lidmaatschap. Op de lange termijn is de Vermeltfoort oplossing echter niet sustainable. De roep voor A. Janssen, die voor de OOCUZ zal terugkeren op Landvidi en het Duitse hertjes jachten in Canada zal laten voor wat het is, neemt nu meer dan ooit toe.

Onderstaand de beelden (copyright ubercompo Josh van Gestel B.V.) van toen Samshuizen uiteindelijk werd bereikt:

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page