top of page

Concept draaiboek 22/23

Nu de Pijler er op zit, is het tijd om weer vooruit te kijken. Hoe gaat komend jaar eruitzien? Wij van het WNN hebben een ruwe schets gemaakt voor de verwachtingen voor komend jaar.


Dagen sinds vraagdatum:


Dag -1:

De dames zijn binnen. Keisletsu heeft besloten dat het weer mooi is geweest met de gezelligheid. De theepot staat weer op het vuur en de biertjes kunnen weer terug de ijskast in.


Dag 1:

Instagram heeft besloten alle content van dames uit de pijler te verwijderen. De content schendt de richtlijnen die het platform nastreeft op meerdere punten. Daarnaast was het ook gewoon heel ongemakkelijk om naar te kijken.


Dag 7:

Nu de gezelligheid van de pijler ten einde is gekomen en langzaam plaats maakt voor de realiteit, is het voor de eerste aspirantjes al weer mooi geweest. Een gebrek aan tijd is de meest gehoorde smoes om het dispuutsleven toch de rug toe te keren. Bij Evil Slut dreigt deze ontwikkeling serieuze gevolgen te hebben. Leegloop is een reële optie. In de nood der wanhoop is ervoor gekozen om terug te grijpen naar de vertrouwde Instagram strategie om zo lijfsbehoud veilig te stellen.


Dag 9:

Evaluatie Flopenza afgerond. Van meer dan 40 dames op de cycling borrel naar 4 uiteindelijke aspirantjes blijkt de oorzaak te liggen bij verkeerde beleidskeuzes. “We waren gewoon te makkelijk deze pijler”. Van jaren underdog spelen, naar voor het eerst op het slagveld een rol spelen. Flopenza blijkt toch nog niet zo goed in de veldslagen met grote verliezen aan verschillende Fronten.


Dag 10:

De KMT’s zijn van start gegaan.


Dag 12:

Onrust in de KMT. Feut is kwijt na dropping. Blijkt op ADE te staan.


Dag 14:

Φ-lotus inaugureert als eerste haar feuten, gefeliciteerd. Lange halen snel thuis zullen we maar zeggen.


Dag 21:

AI Wazeeti blijkt per ongeluk een kratje Kordaat te hebben geïnaugureerd.


Dag 50:

De Hertjes veranderen van beleid. Voortaan hebben billen de prioriteit: “It’s all about da Bunda”. Een controversiële actie. Zeker gezien Donald Trompert nog geen week hiervoor op de hamster is gaan zitten.


Dag 54:

De Heeren van de Jool hebben het draaiboek voor de komende Varsity weer compleet. Realisme heeft de boventoon in het draaiboek.


Dag 95:

Bitskits zijn met terugwerkende kracht weer welkom op de disputen OVA’s nadat bewezen blijkt dat ze daadwerkelijk bestaan.


Dag 105:

Het kratje Kordaat van AI Wazeeti is gevraagd voor de ‘Cie. “Hij rookt in ieder geval niet”


Dag 124:

Wetenschappelijk bewijs geleverd: Geuzen blijken minder tof dan ze zich voordoen: “Donkere dag voor iedereen die de Geuzen een warm hart toedraagt”. Aldus de Praeses der HSC.


Dag 186:

De vlag op het HSC hangt halfstok. De dag waarvan iedereen wist dat hij zou komen is aangebroken. Na een ondoordachte poging van enkele Lagaaiers om via het dak van de OOCUZ-tent het welbekende slipje te pakken, zakt de hele tent in. Uit later onderzoek zou blijken dat het dodental op 4 zou komen te staan. Een eerste reactie vanuit de A.D: “Jammer voor de hectoliters”


Dag 188:

De KNRB heeft besloten de OOCUZ voortaan over te slaan in het algehele Compo programma. “Nog meer jammer voor de hectoliters”, aldus de A.D. De Praeses spreekt van een “cancel culture”


Dag 210:

Vidar presteert boven verwachtingen op de Varsity en behaald een keurige 2e plek in de B-Finale. Ook de damesch 4 hebben de wedstrijd uitgeroeid.


Dag 235:

Smegma heeft lichting “mokergeil”023 als eerste dispuut compleet.


*Disclaimer: Aan deze voorspellingen kunnen geen rechten worden onthaald.

721 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

Azerion

Damesch en heeren, waerde smaadliefhebbers, welkom bij alweer de 32e jaargang van de Azerion (let op: reclame) Vidar Eredivisie! Gestart te 1992 met "the sorority of the waterbeggars" zorgt de jaarlij

De betoverende weken in Vidaria

Eens, in een land ver weg, waar sprookjesachtige en mysterieuze figuren leefden, was er een koninkrijk genaamd Vidaria. Een uitgestrekt bebost gebied, met in het hart een groot Kasteel, omringd door w

Whatsapp CRISIS: Een kijkje achter de schermen

Menig dispuut zal het hebben: een whatsapp/pijlercie. Tijdens de pijler zijn deze, vaak sociale gasten of chicks, aangesteld om met de poti’s te appen of ruzie te maken met andere disputen over poti’s

1 Comment


Knorren Vanger
Knorren Vanger
Oct 22, 2022


Like
bottom of page