top of page

Dagelijks roeinieuws (T-16)

Dit stuk is voor u alleen interessant als u als roeier ook heeft bijgedragen aan de “1 jaar roeien = hopelijk 1 blik = ik ben een koning” mentaliteit die wijd en zijd verspreid is op de T.S.R. Vidar. Mocht u tot het selecte clubje Vidraten behoren die hier niet onder valt (n<10), wordt u vriendelijk verzocht zich te wenden tot de vorige stukken. Onze excuses voor het ongemak.

Voor het eerst sinds mensenheugenis is er weer een voorbeschouwing op WNN te vinden voor het aankomende wedstrijdweekend, te weten de Hollandia/Triton/Argo Lustrumwedstrijden. Een korte terugblik op de afgelopen wedstrijden leert ons dat er voor Vidar weinig te beschrijven valt dat de moeite waard was. Op de ARB en de Holland Beker in totaal 1 klasserend en 1 niet-klasserend blik mee terug genomen naar Tilburg.

De fraaiste wedstrijd is zaterdag in de DSA4- waarin de FISU4 van Kaya de eerste wedstrijdkilometers zal gaan maken. Verder vechten de drie achten van Vidar om de punten in het Eerstejaars klassement. Nereus heeft dit jaar de beste zware acht, Aegir en Proteus vechten om de titel Best Leighweight Eight en de dames van Orca (tevens NK in dit nummer) hebben drie maanden geleden al het klassement binnen gesleept.

Op de zondag zijn de ogen gericht op de lichte acht die in een rechtstreekse finale strijdt om het beginnelingenblik. De lichte WK Acht, met Diederick op 3, start in het SA8+ veld tegen onder andere de zware SB-acht.

Voor de rest is het opmerkelijk dat het Phocas scouting-apparaat zijn oog heeft laten vallen op de Vidar skiffeuse die elke race die ze dit jaar gestart heeft als laaste wist te eindigen. In een combinatie met 3 Phocas-skiffeuses zal in de DSA4- en DO4- geprobeerd worden om deze rode lantaarn eindelijk aan een ander door te geven en nog iets van het seizoen te maken. In deze velden zal naar alle waarschijnlijkheid Skadi (met op slag: Head) hoge ogen gooien.

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We zijn je niet vergeten Benno…..

‘’Waar Pluto in 2006 zijn erkenning verloor in de ogen van de astronomische kringen, raakte Benno van Smeersel deze kwijt in de Vidraatse kringen toen hij zich afgelopen jaar nog steeds in een ellipti

Spookhuysch

Na een week van objectieve verslagen uitbrengen over het reilen en zeilen van de leden der TSR Vidar, is het WNN nu ook gestuit op merkwaardige activiteiten binnen het eigen Dispuut. Paranormale activ

‘Hallo Merol Merol, de Merol is van mij’

Hoe zeer ze het ook proberen te verbloemen, dat er iets broeit in de heksenketel van Flopensa staat vast. Geen enkele Vidraat is het volgende beeld vreemd; de verplettering van een tedere meisjes ziel

Comments


bottom of page