top of page

De lente doorbroken

Dat Springbreak een succes zou worden, stond vooraf vast, de voorbereidingen waren immers goed getroffen en met een groep van louter koningen en afgetrainde sporters kon het niet misgaan. Vooraf op het huis werden de spierballen nog even goed strakgespannen met behulp van de TRX en met enkel-dobbelsteen mexxen werd de toon voor de rest van de avond gezet.

Eenmaal bij het zwembad aangekomen was oppeens eenieder elkaar kwijt maar dit mocht de pret niet drukken, er stonden immers goede vervangers te popelen om menig Geus te vergezellen. JJ was heel niet in zijn Sas toen hij zo lang op huisgenoot Janssen moest wachten, naar eigen zeggen zag hij wat Witjes en verkoos het gezelschap van een NoN boven eerdergenoemde huisgenoot, reactie van Janssen was dat ie er niet van gediend was en s.i.p. naar huis is gegaan..

Voor van Bommel begon de avond erg Sonnig. met de openingszin “weet je in welke straat ik woon?” was er voor de vrouw geen ontkomen meer aan, echter na een half uur rond te hebben gedobberd werd hem vriendelijk verzocht vroegtijdig afscheid te nemen. Voor Van Orsouw was het bier niet goed genoeg en na een niet nader te noemen kont-knijp-incident ging hij over op Sterk(s). Marx was niet blij met het stille water en ging daarom vergezeld met zijn eigen dioontje een kijkje nemen in de stroomversnelling, in tegenstelling tot zijn medecompaan werd deze flo(w) hem wel te veel met als gevolg een vroegtijdige exit om de volgende dag nog goed te kunnen studeren, uiteraard is hier geen zak van terecht gekomen.

Voor van Bebber heeft het pompen geen windeieren gelegd, WNN heeft uit anonieme bron vernomen dat het pompen vooraf in het niet viel bij het pompen achteraf, toen hij de Bessel-in-ging. Sjaars Wimper probeerde ook de vrouwtjes te versieren met zijn alom bekende shuffle moves, door zelf-overschatting en het onderschatten van het aantal gedronken bier gleed deze jongen echter uit, met 900 paar ogen op hem gericht liep hij rood aan en zag maar 1 optie, met een goede hap adem verkoos hij de diep-snee-duik oplossing en zwom vluchtig weg. Mesdag zette zijn beste beentje voor en hielp menig dispuutsgenoot uit de nood, na het aanhoren van “Ernst, je bent blindelings te vertrouwen” ging het echter mis toen hij op zijn mountainbike met vrouw op het stuur dit ook daadwerkelijk in praktijk bracht.

Al met al kijkt het dispuut terug op een zeer mooie avond waarbij het zwemgedeelte bij lange na niet zo nat was als de afterparty.

Volgend jaar weer!

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We zijn je niet vergeten Benno…..

‘’Waar Pluto in 2006 zijn erkenning verloor in de ogen van de astronomische kringen, raakte Benno van Smeersel deze kwijt in de Vidraatse kringen toen hij zich afgelopen jaar nog steeds in een ellipti

Spookhuysch

Na een week van objectieve verslagen uitbrengen over het reilen en zeilen van de leden der TSR Vidar, is het WNN nu ook gestuit op merkwaardige activiteiten binnen het eigen Dispuut. Paranormale activ

‘Hallo Merol Merol, de Merol is van mij’

Hoe zeer ze het ook proberen te verbloemen, dat er iets broeit in de heksenketel van Flopensa staat vast. Geen enkele Vidraat is het volgende beeld vreemd; de verplettering van een tedere meisjes ziel

Comments


bottom of page