top of page

De Vonk slaat niet over

Na tijden van hoogtij en voorspoed op onze geliefde TSR, moet het WNN na de berichtgeving van 2013 wederom het nieuws melden dat Vidar kapot is. Na 4 jaar hard aan de weg getimmerd te hebben, begint het hout nu te rotten. Dit alles begon als hamerslag bij heldere hemel op 3 september j.l. te Landvidi. De geuzenvlag werd gestreken in de bestuurskamer en nog voordat de eerste 3 weken van Bestuur Sparky voorbij zijn is het bestuur zonder vlag en wimpel gezakt. WNN stuurde razende reporter R. Meel naar Landvidi om de balans op te maken.

Als WNN zijnde waren wij bijzonder galant om P. Sparky eerst de situatie nader toe te lichten, op de vraag hoe zijn bestuur de eerste weken heeft ervaren antwoordde Sparky het volgende: *wacht ongemakkelijk lang op aandacht* “Waerde reporter (VVD lachje), ik kan noch ontkennen, noch bevestigen dat het makkelijke of zware weken zijn geweest voor ons, maar we hebben het erg leuk met onszelf. Laatst waren we een hele avond gaan zuipen en heb ik maar 30 keer moeten plassen in mijn gesprek met A. Binnentent.”

De P. gaat verder: “Gezien het feit dat vele de capaciteiten van dit bestuur in twijfel trekken, hebben wij een aantal ridicule maatregelen genomen om aan de leden te laten zien dat wij klaar zijn voor het jaar. We stoppen met het promoten van oud-Vidar en Baldr, niemand is meer welkom in de pijler. Deze Vidraten hebben hun tijd gehad en nu hebben wij het vest aan.” Beduusd loopt onze reporter de bestuurskamer uit. Nog meer beduusd werd hij toen hij een lachende en vrolijke A. Binnentent tegenkwam.

Om toch even de andere kant van het verhaal boven water te krijgen namen we contact op met een oud praeses van Vidar: “In mijn tijd werd hier harder geborreld dan de magen van Ethiopische kinderen. Maar nu mag ik ondanks mijn tomeloze inzet en jaren van ervaring op donderdag niet eens een biertje komen drinken”. Duidelijke woorden van een wijs man. Het WNN zou het WNN niet zijn als ze de gemoederen bij de leden niet zouden peilen. Bij deze presenteren we de volgende ongevraagde meningen:

• “Ze zijn autistisch geworden en zijn niet meer in staat te communiceren met de leden” • “Volgend jaar kan alleen maar beter worden” • “⅔ van het bestuur is niet capabel, arrogant en heeft veel te veel kapsones en de andere ⅓ heeft 2/1 pluspunten.” • “Wie zaten er ook alweer in?” • “Waar traditiegetrouw de AC onzichtbaarder is dan strakke chicks bij NON en de Q nog gezelliger dan een theekransje bij Keiretsu, tonen deze heren tenminste nog iets van een sprankje hoop.” • “Het bestuur is net een dronken 6, of als het halen van 3 uur in de vitrine liggende droge kip om half 6. Bezopen heel logisch, en je kijkt er nog vol hoop naar uit. De dag erna zit je kotsend voor de wc, schaamrood, omdat je erachter komt met wat voor shit je gister in zee bent gegaan.”

Enfin, dit biedt perspectief.

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We zijn je niet vergeten Benno…..

‘’Waar Pluto in 2006 zijn erkenning verloor in de ogen van de astronomische kringen, raakte Benno van Smeersel deze kwijt in de Vidraatse kringen toen hij zich afgelopen jaar nog steeds in een ellipti

Spookhuysch

Na een week van objectieve verslagen uitbrengen over het reilen en zeilen van de leden der TSR Vidar, is het WNN nu ook gestuit op merkwaardige activiteiten binnen het eigen Dispuut. Paranormale activ

‘Hallo Merol Merol, de Merol is van mij’

Hoe zeer ze het ook proberen te verbloemen, dat er iets broeit in de heksenketel van Flopensa staat vast. Geen enkele Vidraat is het volgende beeld vreemd; de verplettering van een tedere meisjes ziel

Σχόλια


bottom of page