top of page

(e)Rectificatie Martas van het Jaar

Vol afschuw heeft de WNN redactie kennis genomen van het wanpresteren der Recover Commissie. Sinds jaar en dag werd er grondig onderzoek gedaan alvorens het martas van het jaar uitgeroepen werd. Wij concluderen het volgende: de Recover is laf geworden, of de tweepersoonsmartassen worden brutaler. Wij van het WNN schuwen echter niet om onze vingers nat te maken en eigenhandig het onderzoek opnieuw te doen. Na een periode van uitvoerige tests bij diverse fabrikanten kunnen we concluderen dat het martas van het jaar te vinden is bij IKAE.

In de IKAE vinden we dit jaar de Ennøid. Dit is een tweepersoonsmartas wat afgelopen jaar erg populair was in de regio Tilburg. De eerste indrukken van het martas zijn erg goed en je mag het bijna voor niks meenemen. Maar schijn bedriegt, na intensief gebruik kom je erachter dat het martas hier en daar wat scheuren vertoont en het op sommige plaatsen wat extra support nodig heeft. In een gebruikersreview meldt externe speurneus Z. de Schreeuw het volgende: “Ik heb dit martas een jaartje geleden uit mogen proberen. Ik was helemaal in m’n nopjes toen ik martas Ennøid zag liggen in IKAE Hilvarenbeek, helaas bleek dit al vrij snel een desillusie. Ondanks dat in de catalogus duidelijk te lezen valt dat dit martas meer dan één nacht mee zou gaan, heb ik er nog geen uur plezier aan beleefd. Al met al geef ik dit martas één ster.“ Tot onze grote spijt delen wij onze lezers mede dat wegens grenzeloze beschikbaarheid de Ennøid onlangs uit het assortiment is gehaald. Dit martas gaat dus een collectors item worden aankomend jaar en wanneer je hier tweedehands aan kan komen, raden we dit als WNN zeker aan!

Ter volledigheid en na het falen van afgelopen de smaadweek heeft het WNN ook nog even de review van de Styre afgestoft en up to date gemaakt; Hoewel de Styre vele gelijkenissen kent met de Ennøid, is deze beter geschikt voor de rug van een sporter. De support aangeboden door het speciale memory foam is subliem en uitstekend in staat om bewegingen in verkeerde richting bij te sturen. In een online review door “The Joker” wordt het volgende gezegd: ”tijdens het sporten zaten ik en mijn ploeggenoten niet op een lijn, er miste balans en we waren niet synchroon. Maar nadat velen van ons de Styre hadden aangeschaft waren die problemen van weleer en hebben we zelfs de slot gewonnen!” Dat is nog eens mooi om te lezen! Helaas is ook dit product niet meer in Nederland verkrijgbaar wegens onthouding door vreemdelingenzaken in Azië. Gelukkig schijnt binnenkort de relaunch te komen, grijp die kans.

Al met al heeft de IKAE in de afgelopen 2 jaar dus prima martassen afgeleverd, wij wachten dan ook vol smacht van welke makelij het volgende martas zal komen… Momenteel gooit Aupeng met haar 080 hoge ogen…

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page