top of page

Een groot bach-anaal!

Voor Evil Slut zou dit jaar het jaar van de waarheid worden. Na het debacle van vorig jaar waarbij een potentiële Slut vanwege het vermeende ‘voor wat hoort wat’ incident in het bos, haar lidmaatschap vrij letterlijk de pijp liet uitgaan, was het dit jaar zaak dat er wel een grote lichting zou worden binnen getikt. De Slutjes willen immers dispuut worden. Alles werd uit de kast gehaald om indruk te maken op de eerstejaars dames. In de begroting werd zelfs plek vrijgemaakt voor een heus opblaaskasteel om de rest van de vereniging te laten zien dat Lieve Lust het echt wel heeft begrepen…


Het luchtkussen was een schot in de roos en bleek vrij letterlijk als springplank te werken voor de besloten activiteit. Op advies van Van Steenpuist die zich in haar studententijd goed heeft laten (in)likken bij de mannendisputen van Olof werd besloten de activiteit dit jaar met S.O.S. te houden. Van Steenpuist was vastberaden: “De activiteit moet dit jaar met S.O.S. plaatsvinden, het uitzicht op het dak van het S.O.S is mooi en bovendien uitermate geschikte voor een hete activiteit” Ze had de verkenningsactiviteiten weken tevoren immers al gerepeteerd en dat was haar goed bevallen. Huidig PIP van Beveren ondersteunde haar hierin en toen zelfs oud-lid D. Timmermans die zoals altijd uitgesproken haar stempel op dingen drukt een lans brak voor de mannen was het dispuut om.

Na de gebruikelijke speeches en de nodige drankjes werd het volume van de muziek flink opgeschroefd. Bij Hits als ‘Like a Virgin’ en ‘Feels Like the First Time’ kwamen de voetjes van sjaarsje J. van der Vleuten goed van de vloer. De potentiële Slutjes en de rest van het dispuut volgde haar. Onder het motto ‘’Vuil water blust ook vuur’’ gaven de leden van S.O.S. hun behoeftes de vrije loop. Er werd flink geregeld en de volgende morgen werd de schade opgemaakt. Maar liefst 7 vrouwen waren achtergebleven op het S.O.S. huis.

WNN- verslaggever Ruktor ging op pad voor commentaar. PIP\ Van Beveren liet in een eerste reactie weten: ’’Het was inderdaad een hete avond voor Evil Slut, tijdens een dergelijk eerstejaarsactiviteit probeer je toch de kernwaarden van je dispuut naar voren te laten komen. Wat dat betreft hebben we onze naam weer eer aan gedaan, en kijk ik met gepaste trots terug op deze fantastische avond voor het dispuut”.

Of het succes wederzijds was viel nog te bezien. Navraag van Olof correspondent en tevens CEO Bavaria Bierbus B. Theunissen, verschafte meer duidelijkheid. Een dergelijk tweedejaars -fanatiek one-night-stand liefhebber, het liefst ónder de 18- lid die als enige SOS-er bereikbaar was voor commentaar gaf aan dat hij die avond inderdaad zijn anaalytische vaardigheden had getest, maar hij het gevoel had “(…) een banaan in een gymzaal geflikkerd te hebben”.

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page