top of page

Eerstejaars Licht naar Asopos

Via een perbericht heeft VP Catrien Dix laten weten dat eerstejaars licht is overgedragen aan Asopos. Aangezien er sprake is van het overnemen van een Liability moet er boter bij de vis en verhuist Vidars Nieuwste acht de “Ernst en Young” om niet mee naar Leiderdorp.

Naar verluidt wordt de Ernst en Young in het paars gespoten en herdoopt met de naam “Love Ernst & have Young(sters). Vieze Fjör maakt geen onderdeel uit van de transactie, hij wordt per direct opgenomen in de oude vier selectie die het volgende week zal moeten gaan opnemen tegen de oude vier van Phocas. Als vervanging gaat Ernst Korsten mee naar Asopos, en zal de rest van het jaar als toy-boy fungeren van de Asopos dames. Hij zal opgenomen worden in hun commune met als hoofdfunctie als spermadonor te fungeren. (vandaar de naamswijziging van de boot)

Naar verluidt is Dudok ook bezig met de formatie van de oude vier. Om het Duo Eric O, en Henk Kamp moet een sterke vier geformeerd kunnen worden. Het boegenpaar wordt geselecteerd uit het voormalige Dutchbat team. Coach Karremans, op Non-actief sinds de val van Srebrenica heeft een bijzondere selectiemethode ontwikkeld. De tijdsnelsten worden uitgezonden naar de knorsity, het hoofdnummer van de ZRB 2007

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page