top of page

FEUTS op de rots

WNN kenmerkt zich als een groep objectieve verslaggevers. Vastberaden om de waarheid boven tafel te krijgen. Geen steen blijft on-omgedraaid wanneer leden tussen neus en lippen door dingen weten te vertellen. Echter, betekent dit niet dat alles wat wij jullie hier mededelen, dan ook daadwerkelijk kan worden beschouwd als “brekend nieuws”.


Zo leek ons het feit dat een gemiddeld FEUTS-lid nog schraler is dan de dop van een al-dan-niet single van VeelRegelen-matigZuipen ook nieuws uit de categorie “groen gras” is. Althans, dat dachten wij van WNN voor een lange tijd. Maar FLOENK, wat hebben we ons daar op verkeken zeg.


De afgelopen pijler hebben de beste mannen namelijk enorm hard gewerkt aan een imago-upgrade. De op ancini vooraan zittende jongetjes, lijken alles op alles te zetten om eindelijk achteraan te mogen zitten. Wij als WNN begrijpen dat natuurlijk maar al te goed. De sfeer aan de disputaire korte kant is nou eenmaal een stuk fraaier dan in je nek gehijgd worden door Smegma Kontknordia. WNN zal u als betrokken lezer even op de hoogte stellen van de recente ontwikkelingen rondom “The transFEUTSers”.


Waar voor velen de lustrumfeesten vooral een uitgelezen kans waren om af te pilsen en te geilen op de zus van Sman Jit, bedacht Optimus FEUTS’er Danny D. Katerschwanz zich geen moment. “Vandaag moeten de ballen op de boot!”. De drietrapsstrategie was simpel. Ballen scheren,Tomos flaneren, gleuf penetreren. Om voor Danny D. de botenloods tot een Maximaal veilig neukpaleis om te dopen werden zelfs VechtersVanVroeger niet geschuwd om de schacht te bewaken.


Omdat dit nog niet als genoeg werd geacht om hun plekje op de apenrots veilig te stellen, werd er in het holst van de nacht vergaderd over hoe je als dispuut kon laten blijken enorm tof te zijn. Het verlossende woord kwam Ditmaal vanuit een oudere hoek: “Gasten, we moeten gewoon “schijt” hebben aan het HSC!” En zo geschiedde het. Al met al, viel de dikke tjak het bestuur rauw op zijn dak de volgende morgen. Alpha FEUTS confirmed.


Al met al, lekker gewerkt ruige tijgers! Wij van WNN kunnen hierbij alleen maar hopen dat goed voorbeeld goed doet volgen en dat de mannen van AI Wazeetie dan toch eindelijk eens onderlinge gesprekken zullen voeren die diepgaander zijn dan de bodem van een halve literpul.


p.s. excuses als we jullie daarmee beledigen. Die halve literpul had ook een pitcher kunnen zijn. ‘vo hoor.798 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Azerion

Damesch en heeren, waerde smaadliefhebbers, welkom bij alweer de 32e jaargang van de Azerion (let op: reclame) Vidar Eredivisie! Gestart te 1992 met "the sorority of the waterbeggars" zorgt de jaarlij

De betoverende weken in Vidaria

Eens, in een land ver weg, waar sprookjesachtige en mysterieuze figuren leefden, was er een koninkrijk genaamd Vidaria. Een uitgestrekt bebost gebied, met in het hart een groot Kasteel, omringd door w

Whatsapp CRISIS: Een kijkje achter de schermen

Menig dispuut zal het hebben: een whatsapp/pijlercie. Tijdens de pijler zijn deze, vaak sociale gasten of chicks, aangesteld om met de poti’s te appen of ruzie te maken met andere disputen over poti’s

Comments


bottom of page