top of page

Fifty shades of NON

Het feit dat A-sex Jacobs de tofste regio van Nederland heeft ingewisseld voor (technisch gezien) de meest sneue regio des Lands, is het WNN zeker niet ontgaan. Reporter ter plaatse, tevens metselaar in wording en part-time Limburger, D. Adriaansen heeft hem opgespeurd en onder de riem gevoeld.

Dat  A-sex Jacobs een bedreven Bouwman is,  staat buiten kijf. Hij stak immers al zijn energie in het realiseren van de nieuwbouw, waardoor er weinig tijd over bleef om zijn zaakje in andere dingen te steken. Na de oplevering van het fraaie pand (dat mag ook wel gezegd worden), viel hij in een diep gat. Hij zocht zijn heil bij zijn vernichte vrienden van Forseti. Na enkele maanden LARPend in de kelder van Lokaal Zeven te hebben doorgebracht, kwam de realisatie dat het aantal borrels met het spleetvolk een dieptepunt  had bereikt. Hij kaartte dit aan bij de ALV: “Er moeten bruggen worden geslagen!” Jaargenootje Sytze van der Anus kon het niet beter verwoorden en ging nAARStig op zoek.

Al snel kwam hij in contact met Nonnetje F. Bultcock en met zijn immer vlot gebrabbel regelde hij een borrel op de besloten activiteit van N.O.N.  Het was een activiteit van formaat, een waar bacchanaal. In de vroege uurtjes raakte Bultcock verwikkeld in een heftige discussie met A-sex en Van der Anus. “Mooi dat jullie bruggen willen slaan, maar weten jullie eigenlijk wat ‘Tower Bridgen’ is?”. Beide mannen kijken elkaar diep (en net iets te zwoel) in de ogen en AARSelen geen moment. A-sex fluisterde zachtjes in haar oor: “Meisjes zouden moeten weten, dat ze kunnen dubbeldaten.” Nonnetje F. : “Haha, laat dat daten maar zitten, kom maar gewoon mee.”

Eenmaal op haar kamer aangekomen, laat Bultcock duidelijk weten wat ze wil: “Gaan jullie alvast op het bed zitten, ik ga meteen even ‘mijn doos’ uitpakken in de badkamer.” De jongens kunnen hun geluk niet op en binnen NON-time liggen de spijkerbroeken op de enkels.  A-sex zegt zachtjes: “Dit wordt Neuken Of Niet?” Na een tiental seconden komt de Bultcock, gehuld in badjas, terug de kamer in gelopen.  Ze kijkt de jongens aan en zegt: “Wat vinden jullie van mijn doos?” De Eiffeltorens die de jongens inmiddels hadden gekregen, stortten in als een slecht spelletje Jenga . Met stomheid geslagen, schreeuwen ze in koor : “LEGO?????”


31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page