top of page

Heersen deel 6.755

Het was een extreem fraai weekend. Donderdag was weer de traditionele, huldiale en tevens geile pre pre Oocuz borrel aan de van Sonstraat. Dit feest werd echter bruut verstoord door een bijeenkomst in BP, die uiteindelijk toch behoorlijk leuk bleek te zijn.

Waar op de donderdag de kelen goed gesmeerd werden, was het tijd om op vrijdag de spieren goed op te warmen. De boksbal op de van Sonstraat werd ingeruild door levend aas uit Amsterdam dat er zoals gewoonlijk weer weinig van hadden begrepen. Dankzij de opzwepende klanken van Vinny werd de sociëteit meerdere malen leeg geveegd ondanks vele pogingen van Mufty om de gemoederen te bedaren.

Deze twee dagen hebben echter niet voor niks de stempel pre danwel pre pre. Zaterdag moest er namelijk geheerst worden, dit is dus ook heel wel gebeurd. Het begon allemaal met het hoofdnummer van d’n Oocuz. Geinspireerd door het nieuws dat beide eerstejaars mannenachten momenteel worden voorgeslagen door leden van het dispuut, gaf Chiu Cup-coryfee Hagemans het goede voorbeeld door het door Secundus Inter Pares Janssen georganiseerde disputennummer met overmacht te winnen.

De sjaars werden gespaard omdat er  ‘s avonds ook nog het een en ander verdedigd moest worden. Jammer waren zij de enige die dit serieus namen wat resulteerde in het naar beneden komen van de slip in een tempo waar zelfs Mesdag van opkeek. Dit gaf echter wel weer de mogelijkheid om ons te laten gelden aan de bar. Deze werd dan ook met verve verdedigd.

Al met al had dit weekend alles wat de Oocuz fantastisch maakt. Een recordomzet, Nerieden horizontaal op de grond en een heersend ‘door Vidar ingehuurd rugbyteam’. Het was mooi.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We zijn je niet vergeten Benno…..

‘’Waar Pluto in 2006 zijn erkenning verloor in de ogen van de astronomische kringen, raakte Benno van Smeersel deze kwijt in de Vidraatse kringen toen hij zich afgelopen jaar nog steeds in een ellipti

Spookhuysch

Na een week van objectieve verslagen uitbrengen over het reilen en zeilen van de leden der TSR Vidar, is het WNN nu ook gestuit op merkwaardige activiteiten binnen het eigen Dispuut. Paranormale activ

‘Hallo Merol Merol, de Merol is van mij’

Hoe zeer ze het ook proberen te verbloemen, dat er iets broeit in de heksenketel van Flopensa staat vast. Geen enkele Vidraat is het volgende beeld vreemd; de verplettering van een tedere meisjes ziel

Comments


bottom of page