top of page

Het Builtje er bij neer gelegd..

Waarde leden,

Oudjaar was weer een huldiale drie daagse party!

De kick off was een feit op het moment dat het gewaarde lid Hubertus het Huisch betrad. De Roma was nog het meest in zijn element. Zo liet hij weten:,,Zo, nu eerst een Bavaria uit het aanbiedingenpakket van de Super.”

De volgende dag was iedereen vroeg uit de veren om te beginnen aan een van de meest memorabele dagen van het jaar: Oudjaar. Er vond een ware brunch plaats met enkel Baileys-Chocomel en oliebollen van Den Buil. Verder stond het middagprogramma in het teken van de wetenschap, waarbij men kon kiezen uit de volgende onderwerpen “Hoe bewijs ik Job van Rooij dat hij ooit zal sterven?” en “Hoe snel kan een mensenlijk wezen een fles Wodka tot zich nemen?”

Het programma werd gecontinueerd met een overheerlijk Diner, waarbij een degelijke speech niet kan ontbreken:,,Gast, Ik doe toch niks. Oja, en dan wil ik graag nog …  Huib … en Tim be … danken voor … dit … uhm … diner.”

Om 22.00u stonden de botergeile vlinders te fladderen voor de deur om naar binnen te mogen. Keurmeester Van Berkel stond bij de deur om het uiterlijk en de alcoholische gesteldheid van de vlinders te beoordelen. Nadat alle in bond gehulde diva’s waren goedkeurd, kon de Russian Party aanvangen!

Om 0.00u was het tijd voor het aftellen en de straat op te zoeken, waar de feestgangers niets minder te wachten stond dan een ware vuur(werk)act van de Pro. “Dit is geweldig en het wordt ieder jaar grootser. Dit jaar heb ik 10 flessen Spiritus gehaald!”

De papi’s leken het ook erg naar hun zin te hebben. “Dit is mijn leukste New Years Party ooit!” aldus een brakende sjaars te midden van een 100.000-klapper.

Iets na twaalven durfde een dronken Tets zich eindelijk bij de TIP te melden:,,We hebben het budget dik overschreden. Ik ben echt niet de bedoeling!” TIP Mekkeren was er helemaal van onderste boven en is de rest van de nacht getroost op zijn kamer.

Na Evil Slut schijnt ook papillon van mindgames te houden. Ze zijn echter nog in de ontwikkelingsfase en dus nog niet verder gekomen dan een bondachtige-hoofddeksel-op-bondachtige-hoofddeksel-af. Dit is natuurlijk gewonnen door onze ervaringsdeskundige. Onze winnaar heeft om gezondheids-technische redenen de prijs echter nog niet in ontvangst kunnen nemen.

De nacht is verder voort gezet in de Stoffel. Waar menig lid misschien wel de ware is tegengekomen en de ander zijn tijd toch niet tactisch inzette op een krullenbol.

Na zo’n huldiale avond zit er niks anders op dan een dag vette producten eten en je goede voornemens niet waar maken. Waarna het dan eindelijk tijd was voor de jongens onder elkaar op de Walt Dinsney pyama party geïnitieerd door Tets. De GR werd omgetoverd tot een groot matras, waar ieder een warm plekje kon vinden. Na de film Aladin werd het tijd om elkaar geheimpjes te vertellen en spelletjes te spelen als wie-vind-jij-liever-?.

Waar een enkel lid het Builtje er inmiddels bij neer heeft gelegd, zijn er nog enkele leden een hamburger eten bij Mac Donalds in Parijs.

Papillon het was froai! Volgend jaar weer!

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We zijn je niet vergeten Benno…..

‘’Waar Pluto in 2006 zijn erkenning verloor in de ogen van de astronomische kringen, raakte Benno van Smeersel deze kwijt in de Vidraatse kringen toen hij zich afgelopen jaar nog steeds in een ellipti

Spookhuysch

Na een week van objectieve verslagen uitbrengen over het reilen en zeilen van de leden der TSR Vidar, is het WNN nu ook gestuit op merkwaardige activiteiten binnen het eigen Dispuut. Paranormale activ

‘Hallo Merol Merol, de Merol is van mij’

Hoe zeer ze het ook proberen te verbloemen, dat er iets broeit in de heksenketel van Flopensa staat vast. Geen enkele Vidraat is het volgende beeld vreemd; de verplettering van een tedere meisjes ziel

Comments


bottom of page