top of page

INsluipert nog niet ontmaskerd!

Vorige week donderdagavond is er, terwijl heel VERzuipen zich aan de Wiskey gewaagd had en een stevige sigaar, op Vidar Residentie “Drieluik” een inval gepleegd. X-box, toilettas van V/d Mijl en de knuffels en Adidas-parfum van de voorman hebben ze weten te ontvreemden. De Club Royal bleek van korte duur! Op aangeven van een onbekend smsje op de telefoon van NB. Peters met de melding: “we nemen nu jullie X-Box, scheermes en bar mee, ole ole”, vluchtte heel VERzuipen naar de Noordstraat. Code Rood was een feit.


Na een week van stilte over de laffe inval op de Vidar Residentie “Drieluik” van onze vrinden van VERzuipen, is er dan eindelijk een bericht naar buiten gekomen! Woordvoerder Ruudje Disco liet weten: “Het is bij ons nog niet bekend wie de laffe insluiper is geweest, die zonder het aan te kondigen bij ons is binnengevallen. Maar we hebben een aantal sterke vermoedens!”. Na wat research van de WNN redactie hebben we vernomen dat de vermoedens naar 3 personen uitgaan. Het kan ook zijn geweest dat alledrie een hedge fund hebben opgericht en als driemanschap te werk zijn gegaan. De namen die genoemd zijn, zijn Fab. van L., Kath. K. en Japh. A. Motieven alom en in overvloed.

Fab. van L. zou de commotie omtrent het aankomend voorzitterschap van de heer Rolf G. in Fab-cie beu zijn en wilde de heren zodoende een hak zetten. Zij zou het hele archief van de Fab-cie overhoop zijn gehaald. Maar gelukkig hebben ze de foto’s nog!

Kath. K. zou het huis als haar broekzak hebben gekend, na een complot met een achtergebleven VERzuipert op Vidar na de OOCUZ. Op slinkse wijze wist zij die avond het huis binnen te komen. Na wat speurwerk langs sloten en ramen is ze toch maar naast NB. Peters gaan liggen, om alle schijn van zich af te halen.

Als derde mogelijkheid wordt de heer Japh. A. genoemd. Deze telg uit eigen gelederen heeft immers enige tijd op de residentie vertoefd en wist zodoende alle hoeken en kieren te vinden. Zo zou hij als huisfeut nooit op de X-Box hebben gemogen. U begrijpt natuurlijk dat dit een heikel punt is. De mannen van VERzuipen hadden net een organisatie op touw gezet om hun Housewarming in goede banen te leiden, maar of deze zijn doorgang zal vinden is nog onbekend. Het huis blijkt dus eigenlijk niet zo hufterproef te zijn.

De voorman, Paul V., heeft laten weten wellicht een extra artikel op te willen nemen in het Vidar HR omtrent Inbraak tijdens het gebruik van de borrelkamer. Hopelijk wordt dit debakel ooit nog opgelost….

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We zijn je niet vergeten Benno…..

‘’Waar Pluto in 2006 zijn erkenning verloor in de ogen van de astronomische kringen, raakte Benno van Smeersel deze kwijt in de Vidraatse kringen toen hij zich afgelopen jaar nog steeds in een ellipti

Spookhuysch

Na een week van objectieve verslagen uitbrengen over het reilen en zeilen van de leden der TSR Vidar, is het WNN nu ook gestuit op merkwaardige activiteiten binnen het eigen Dispuut. Paranormale activ

‘Hallo Merol Merol, de Merol is van mij’

Hoe zeer ze het ook proberen te verbloemen, dat er iets broeit in de heksenketel van Flopensa staat vast. Geen enkele Vidraat is het volgende beeld vreemd; de verplettering van een tedere meisjes ziel

コメント


bottom of page