top of page

It’s gonna be lonely this “intraining”

WNN kijkt altijd een stukje vooruit, waar anderen bij A zijn is WNN bij B en soms zelfs al bij C. Vandaar dat kerst en oud & nieuw reeds vergeten zijn, terwijl anderen er nog aan moeten beginnen, en de gedachten van de redactie reeds bij de intraining zijn. En dan niet de intrainings BLV zelf en het onvergetelijke en mieterse daaropvolgende intrainingsfeest, maar natuurlijk bij de Lichte Pikken ‘binge drinking’ Clochard borrel. Deze borrel schijnt een steeds exclusiever karakter te krijgen.

Een traditie ingezet door de DispensaCIE van Licht ’05 (Bruce en Dubbelman) , daarna goed opgevangen door Licht ’06. Omdat ook Licht ’07 hun douchemunt-ticket wist te bemachtigen op de NKI, waren ook zij afgelopen jaar van de partij. Echter, of Licht ’08 een uitnodiging mag verwachten is nog maar de vraag. De regels, zoals opgesteld door Dubbelman en de Praeses, verlangen van de lichte pikken een NKI-douchemunt. Omdat deze vorige week bij lange na niet werd verkregen was een ontzegging van toegang voor Licht ’08 daarom het onvermijdelijke vervolg. Volgens doorgaans goed geïnformeerde bronnen was het feit dat de voortrainingsgroep licht op de NKI in wedstrijdpakjes startte een factor die de beslissing van de DispensaCIE verspoedigde.

In een korte reactie liet Dubbelman weten: “Het NKI is de wedstrijd waar de knikkers verdeeld worden,” en “Ik moet nu toch echt de poot stijf houden.” Ook Bruschinski was onvermurwbaar en zei dat hij niet diegene was die scheef aangekeken moest worden na het toegangsverbod. “Don’t hate the player, hate the game,” was het laatste wat hij kwijt wilde.

Echter, er schijnt nu toch een sprankje hoop te zijn voor de voortraining lichte mannen. Dix heeft jurist Stevie in de hand genomen en eist een niet-geldigheids verklaring van het toegangsverbod. De eiser wijst op het feit dat Van Dam drie jaar geleden wel toegang tot de Cloch had verkregen, ondanks het in gebreke blijven bij het douchemunt-beginsel.

Voor alle duidelijkheid: Mocht de rechtbank eiser Dix en kornuiten in het gelijk stellen, dan is het toegangsverbod alleen opgeheven voor lichte pikken zonder NKI-munt. Mocht u dus lichte pikken tijden trappen maar wel dik en zompig zijn, dan bent u dus nog steeds niet welkom.

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We zijn je niet vergeten Benno…..

‘’Waar Pluto in 2006 zijn erkenning verloor in de ogen van de astronomische kringen, raakte Benno van Smeersel deze kwijt in de Vidraatse kringen toen hij zich afgelopen jaar nog steeds in een ellipti

Spookhuysch

Na een week van objectieve verslagen uitbrengen over het reilen en zeilen van de leden der TSR Vidar, is het WNN nu ook gestuit op merkwaardige activiteiten binnen het eigen Dispuut. Paranormale activ

‘Hallo Merol Merol, de Merol is van mij’

Hoe zeer ze het ook proberen te verbloemen, dat er iets broeit in de heksenketel van Flopensa staat vast. Geen enkele Vidraat is het volgende beeld vreemd; de verplettering van een tedere meisjes ziel

Comments


bottom of page