top of page

Kerst(ge)mis?

De eerste sneeuwvlokjes zijn reeds gevallen en het is weer tijd voor de koudste periode van het jaar: kerstmis! Deze gaat natuurlijk gepaard met veel eten, cadeau’s en met als klap op de vuurpijl: de kerstdiner’s. En hier doen alle disputen, huizen, verbanden, jaarclubjes en mensen die bij v.e.r.zopen zitten, ook aan mee.

Alles word uit de kast gehaald om een date te scoren. Helaas lukt dit niet door iedereen. In de wandelgangen worden ideëen uitgewisseld, welke one-liner of methode het best werkt om een vrouw over stag te krijgen. Met de volgende methode kunnen de liqourlicense van de potentieeltjes worden gescheiden.

Zoals de ferme wel-gebaarde grijsaard al een keer heeft gezegd: “U’ve got to do the bowling-grip; 2 in the pink, 1 in the stink”. Efficient, maar niet door alle vrouwen van Vidar gewaardeerd.

Een one-liner, die onlangs gebruikt werd door een poststraat-er, moet je zeker niet gebruiken: “say hello to my little friend”. Wat dit beschuit-vrouwtje toch wist over te halen, zullen wij van WNN nooit te weten komen.

Daarnaast word er tussen oud&nieuw ook weer het befaamde Oppenheimer-kerst-diner gehouden. Sambactis Greenwood wist een zekere blonde uit het schone Hedel te strikken. WNN vroeg hoe hij deze wist te regelen. “Tjah, je moet een gegeven paard niet in de bek kijken”, aldus een zeer gelukkige Sam.

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We zijn je niet vergeten Benno…..

‘’Waar Pluto in 2006 zijn erkenning verloor in de ogen van de astronomische kringen, raakte Benno van Smeersel deze kwijt in de Vidraatse kringen toen hij zich afgelopen jaar nog steeds in een ellipti

Spookhuysch

Na een week van objectieve verslagen uitbrengen over het reilen en zeilen van de leden der TSR Vidar, is het WNN nu ook gestuit op merkwaardige activiteiten binnen het eigen Dispuut. Paranormale activ

‘Hallo Merol Merol, de Merol is van mij’

Hoe zeer ze het ook proberen te verbloemen, dat er iets broeit in de heksenketel van Flopensa staat vast. Geen enkele Vidraat is het volgende beeld vreemd; de verplettering van een tedere meisjes ziel

Comments


bottom of page