top of page

Kick ’em when they’re down

De geschiedenis geeft vele voorbeelden van hoe algemene wijsheden die voor waar worden aangenomen achteraf gezien onzinnig en onwaar bleken. Galileo haalde zich de toorn van de kerk op zijn hals toen hij bewees dat de zon en niet onze aarde het middelpunt van de melkweg was. Columbus maakte alle avonturiers voor hem tot kleuters in een zandbak door niet van de aarde af te donderen maar Amerika te ontdekken, Darwin maakte korte metten met de almachtige schepper en reduceerde ons tot bovengemiddelde apen en Keiretsu heeft alle theorieën met betrekking tot kleppen in de pijlerperiode vermaakt tot onzinnig gebrabbel voor bij een heerlijk kopje verse muntthee. Huisnatuurkundige Van Rooij: “Gelijk Edward Witten met zijn M-theorie de schijnbaar onverenigbare quantumfysica aan de relativiteitstheorie weet te koppelen is het de dames gelukt om Keiretsu en “het binnen halen van een goede lichting” te unificeren in één grote K-theorie van het sjaars regelen. Tot voor kort leek dit onmogelijk. Briljant. En dat met een HBO’er als PIP.”

Na enkele mindere jaren was de nood aan de kip bij Keiretus. Onder de bezielende leiding van PIP L. Engels (geen familie van die andere hbo’er) werd een taskforce opgericht om het tij te keren. De axioma’s van de bestaande theorien omtrent het binnentikken van sjaars waren hopeloos verouderd concludeerde de werkgroep. Uit door WNN buitgemaakte stukken blijkt sjaarsjes regelen voor damesdisputen 1.0 te bestaan uit:

– Verplicht aanwezig tot minstens 03.09 uur. – Verplicht minstens 10 sjaars per avond uitnodigen. – Vooral andere disputen wegblokken bij “jouw” sjaars en vervolgens gaan zeiken als ze het bij jou doen. – Minstens het niveau “bijzonder aangeschoten” bereiken. – Ook als het schraal is vooral blijven lachen en niet naar huis voor 03.09 uur

De conclusie van Keiretsu: het moet beter.  Daarom is deze zomer in een bunker in Los Alomos – met de geest van de Oppenheimers op de achtergrond – gebroed op een nieuw concept. Maar zoals eigenlijk met alles (net als met de disputen van de TSR op één na, en het moge duidelijk zijn welk) bleek maar weer eens dat alle briljante ideëen al bedacht zijn. Een knap staaltje copy-paste werk bij de duitse Wehrmacht tot gevolg. Verzuipen zou er trots op zijn. Keiretsu presenteert de “Blitz”:

Blitz: Duitse militaire strategie waarbij een zwaar geconcentreerde militaire eenheid bestaande uit tanks, infanterie, artillerie en luchtmacht op een punt door de vijandelijke linies heenbreekt zonder te letten op eventuele flanken en zo snel mogelijk doorstoten naar het doel.

Zoals de naam al doet vermoeden betreft het hier een strategische actie waarbij de meiden van Keiretsu met een aantal van 5 of meer door eerder genoemde blokkades van andere disputen heen stoot om meteen het doel, in dit geval de sjaars, te omsingelen. Het dispuut dat tot op dat moment met de sjaars aan het kleppen was, wordt zonder pardon uit de actie gebonjoured en staat buitenspel. Zo lijkt sjaars regelen 2.0 eigenlijk verdacht veel op wereld oorlog voeren 2.0. De andere damesdisputen/-clubjes/-genootschappen/-dingen zijn overdonderd. C. Greweldinger reageerde als volgt: “Natuurlijk wisten wij bij N.O.N. al dat massieve pantservoertuigen goed werken. Gewoon het volle gewicht erin gooien. Maar deze resources zo strategisch inzetten als Keiretsu dat gedaan heeft is nooit in ons opgekomen.” Evil Slut liet bij monde van E. Steenpuist weten dat ze dit blitzkrieg-concept ook toe willen gaan passen op het regelen van mannen: “Reken maar dat Mudde niet gaat trouwen als we er met 10 Slutjes op af vliegen!!”

De andere opvallende grote  vernieuwing van Keiretsu zijn de kleedkamer- en w.c.-dienstjes. Doortastend speurwerk van WNN heeft geresulteerd in het bezit van een van de vele roosters gebruikt door Keiretsu voor het inplannen van deze dienstjes. Hieruit blijkt duidelijk de tactiek van onze theedrinkende Japanse vriendinnen. Het idee is doodeenvoudig. Vaak wordt het sjaars eventjes teveel. Ze hebben het gehad met al het geklep en ontvluchten de volle soos of borrelkamer. Eenmaal in de luwte laten sjaars hun inmiddels opgebouwde verdediging tegen het kleppen zakken. Ze hebben behoefte aan rust en een ontspannen wc/kleedkamer gesprek zoals alleen vrouwen dat kunnen. Juist op dit moment, wanneer de sjaars moe en verzwakt op haar kwetsbaarst is slaat keiretsu toe. De sjaars waant zich na een lange uitputtende achtervolging door de vrouwen veilig. Niets is minder waar.  Als een roedel wolven valt Keiretsu hun vermoeide prooi aan. Moegestreden, huilend en smekend om genade geeft de sjaars toe. Ze zegt toe “ja” te zeggen. Kick ‘em when they’re down. Wij van WNN hadden het zelf niet beter kunnen bedenken. De dames van andere disputen stonden in de rij om te reageren. Luna pleit voor meer transparantie op het toilet. Bouwpraeses Bouwman: “Tijdens de bouw zullen de damestoiletten grondig aan de beurt komen. De hokjes worden gesloopt en er komen pisbakken voor in de plaats. Gebruik makend van een plastuit kan iedereen elkaar zien. Een stukje sociale controle op het toilet kan geen kwaad.”  De vrouwen van Dionysos interesseerde het niet zoveel. Dioontje F. Verhoeven liet op de van Sonstraat optekenen: “Ik ben eigenlijk alleen maar bezig geweest met dansen met mijn vriendinnetjes. Zijn de nieuwe lichtingen al gevraagd dan?” Verzuipen reageerde kort maar krachtig: “ctrl-c, ctrl-v.” De pisbakken op de TSR zullen volgend jaar september overspoeld worden door rood-blauw klepgeweld. P.E.B. ziet al een stuk langer de strategische waarde van de toiletten op de TSR, maar gebruikt ze tot nu toe alleen maar voor het poederen van de neus. Keiretsu zelf reageerde laconiek. “Ze maken mij de pis nie lauw” aldus F. Boonstra.

Saillant detail is dat deze dienstjes maar tot 01.49 lopen. Nader onderzoek naar dit fenomeen is op dit moment bezig, maar hoogst waarschijnlijk  zijn er slechts twee opties. Of betreft het de bovengemiddelde interesse van de kippetjes in mannen van de Geuzen. Of het heeft te maken met de singulariteit van het ruimte-tijd continuüm op dit genoemde tijdstip. Omdat dit onderzoek op dit moment nog niet voltooid is heeft de redactie vanWNN besloten dit op een later moment te publiceren. Voor nu feliciteren we Keiretsu met de nieuwe tactiek waarmee ze heel vrouwelijk Vidar over de zeik hebben geholpen.

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We zijn je niet vergeten Benno…..

‘’Waar Pluto in 2006 zijn erkenning verloor in de ogen van de astronomische kringen, raakte Benno van Smeersel deze kwijt in de Vidraatse kringen toen hij zich afgelopen jaar nog steeds in een ellipti

Spookhuysch

Na een week van objectieve verslagen uitbrengen over het reilen en zeilen van de leden der TSR Vidar, is het WNN nu ook gestuit op merkwaardige activiteiten binnen het eigen Dispuut. Paranormale activ

‘Hallo Merol Merol, de Merol is van mij’

Hoe zeer ze het ook proberen te verbloemen, dat er iets broeit in de heksenketel van Flopensa staat vast. Geen enkele Vidraat is het volgende beeld vreemd; de verplettering van een tedere meisjes ziel

Kommentare


bottom of page