top of page

Komkommertijd

Het is weer komkommertijd, iedereen is op vakantie dus er gaat weinig mis waarvan WNN u op actuele wijze van kan informeren. Over de NSRF zullen we maar niet meer berichten, dan komt u er ook rijkelijk laat achter waar de mosterd na de maaltijd gehaald wordt. Verder was Luzern te kansloos voor worden waardoor gezamenlijk is afgesproken niet meer over deze trip te schijven.

Ook al gebeurt er weinig er staan op de kalender toch een aantal activiteiten die we u niet willen onthouden, en waarover wij u komende week gaan informeren.

Afstuderen Paul Lemmens Het is dan eindelijkzover: Onze eigen Paul Lemmens gaat afstuderen. A.s. Vrijdag gaat het gebeuren. Naar aanleiding van het afscheid van Paul aan het studentenleven, en zijn aanstaande phoetenschap in de wereld van hedgefunds, private equity en reverse swaps (gelul natuurlijk want Lemmens gaat ordinair jaarrekening afvinken) zal morgen het dossier Paul lemmens worden gepubliceerd op WNN.

SB WK Strathclyde Het weekend na komend weekend is er naast de Tilburgse Kermis het WK onder 23 Jaar, met de Muda’s en Joeri. Tickets boeken kan nog steeds via www.Transavia.nl. Voor € 200,- zit je geramd voor een lang weekend met het Schotse middelandsezee klimaat. Enig informeren leert dat Vincent Muda zal gaan blaffen als een Motherfucker net zolang tot het goud binnen is.

Mack naar Banyoles Inmiddels is Mack bezig een project op te zetten om de Studenten titel in de LM4- te gaan verdedigen in Banyoles. voordat dit gebeurt is het echter alweer September, en is er vast wel weer wat moois gebeurd.

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We zijn je niet vergeten Benno…..

‘’Waar Pluto in 2006 zijn erkenning verloor in de ogen van de astronomische kringen, raakte Benno van Smeersel deze kwijt in de Vidraatse kringen toen hij zich afgelopen jaar nog steeds in een ellipti

Spookhuysch

Na een week van objectieve verslagen uitbrengen over het reilen en zeilen van de leden der TSR Vidar, is het WNN nu ook gestuit op merkwaardige activiteiten binnen het eigen Dispuut. Paranormale activ

‘Hallo Merol Merol, de Merol is van mij’

Hoe zeer ze het ook proberen te verbloemen, dat er iets broeit in de heksenketel van Flopensa staat vast. Geen enkele Vidraat is het volgende beeld vreemd; de verplettering van een tedere meisjes ziel

Comments


bottom of page