top of page

Laatste stuiptrekking van uitgerangeerde PEB’ er

Bij het dispuutswordingsfeest van de Papi’s hoorde ook het laatste optreden van een al veel te lang ingezetene eerstejaars versierder, Ruud Mudde. De avond begon goed met alle ingrediënten die nodig zijn voor een zwembadfeestje: een sociëteit omgetoverd tot pierenbadje en een hoop PEB’ ers die niemand kent, kortom Springbreak ten voeten uit.

Naast de 5 eerstejaars die in de nacht van vrijdag 1 oktober op zaterdag 2 oktober bij glijclubje PEB gevraagd zijn hebben de heren wanhopig nog 1 externe die uit het niets kwamen opdoemen(das een vereiste wil je bij de club komen) gevraagd om P-lid te worden, namelijk Wouter Bom. WNN wenst deze sjaars dan ook een mooie tijd toe bij de zwembadvereniging en wenst de rest van de eerstejaarsroeiers succes toe, de concurrentie om de eerstejaarsacht wordt hier natuurlijk niet minder van! Gaandeweg de avond was er een duidelijke strijd voelbaar tussen de Verzuiperds en de PEB’ers, want ja als je jezelf als club de hele pijlerperiode profileert als bierdrinkende feestvierders moet je het op zo’n avond wel waar maken! De onenigheden die hierdoor ontstonden resulteerde in een aantal gevallen van verwijdering uit de sociëteit, dan wel door bestuur, dan wel door een Geus die er even genoeg van had en niet gestoord wilde worden in een goed gesprek over een willekeurig onderwerp dat er eigenlijk niet toe doet maar wel belangrijk genoeg is om niet te worden lastig gevallen door een verzuiperd/PEB’er.

Dit werd allemaal gadegeslagen door eerdergenoemde Mudde en deze greep dan ook elke gelegenheid aan om al zijn frustraties jegens o.a. de Geuzen nog een laatste keer te kunnen botvieren. Het duurde dan ook niet lang of hij had zijn moment van aangrijpen gevonden toen Cie’er R. Kemmeren in zijn eentje de manke van Orsouw met kruk en al over de bar gooide die daar vervolgens nog rustig een paar biertjes kon wegtappen. Muddie was ziedend over deze actie en riep Kemmeren bij zich, nadat Kemmeren even had uitgelegd hoe de bar en moswereld in elkaar zit en de bijna-ad’er het bos in had gestuurd met een paar zwembandjes liep deze jankend naar de huidige voorzitter die net dat moment had uitgekozen om de PEB’er van zijn Cie vestje te ontdoen wat resulteerde in een in tranen uitbarstende Muddie die de sociëteit tot de barrand toe onder water zette. Hiermee was het feestje iets te veel in het water gevallen en taaiden de overgebleven papi’s/geuzen af om het feest voort te zetten op de Van Sonstraat waar de dellen nog even uit de vriezer tevoorschijn werden gehaald om de avond goed af te sluiten.

Al met al een mooi feestje waarna de Papillonmeiden zich officieel Dispuut van d’n TSR mogen noemen! PEB heeft aangegeven hun Dispuutswording ook graag over te doen zodat meer mensen op de hoogte zijn van hun Dispuut, hierover wordt komende weken besloten en zal in de volgende ALV uitspraak gedaan worden.

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page