top of page

Lekker Jeroenen!

Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zo ver, na 14 pogingen was het Jorn eindelijk een keer gelukt om iets simpels als een borrel door te laten gaan en het dispuut er daadwerkelijk over te informeren. Met 7 man en een rijstpan werd de reis naar Maastricht eindelijk ondernomen, halverwege de reis was de PIP van mening dat de pan toch te smerig was om aan te bieden, en aangezien Ruktor er zoals z’n naam al doet vermoeden, een rukverhaal aan had verbonden is de pan (al dan niet zonder bommelding) in een albert heijn tasje in de trein achtergebleven.

Nu kan het verhaal uitgebreid verteld worden over wat voor mooie avond we hebben gehad of over hoe Van Bebber vrijwel alle pasta die op z’n bord lag op de grond flikkerde en door dat gebrek aan koolhydraten een dramatische tijd neerzette bij het ’til-het-busje-de-helling-op’ proef. Of over hoe Romano iedereen die op hem stond te wachten een dikke middelvinger gaf en nog even rustig de tijd nam om Lisa Lotte gedag te zoenen. Of zelfs over hoe kersverse laffe zandhaas Jip Jos zich helemaal in z’n element voelde in de legerbunker van Tragos en zich daarom volledig los liet gaan. Of over hoe Jorn dacht dat hij de bacotrein had gewonnen omdat hij niet verder keek dan z’n neus lang was (en die is me een partij lang) en daardoor de 2e tegenstander niet had gezien. Dan was er ook nog het verhaal van Van Orsouw die op regeltour ging maar andermaal keiharde faalde waardoor ook hij komende week veelal bamboesoep zal eten. Als klap op de vuurpijl stelde ondergetekende, vanaf heden beter bekend als ‘Matthew Mcconaughey’, zich zeer dienstbaar op door mee te doen aan het 10 liter in 5 minuten spel. Waarbij hij snoeihard een vuilniszak vol nekte om vervolgens ongepast trots aan eenieder te vragen of ze de zak ook zo zwaar vonden.

Waar de lezer natuurlijk echt in geinteresseerd is, en waar WNN met behulp van niet nader te benoemen externe bron aan de slag mee is gegaan is natuurlijk het onstaan van het werkwoord “Jeroenen”

Je-roe-nen (werkwoord; Jeroende, heeft gejeroend) 1. Ten tijde van het samenzijn met het vrouwelijke geslacht, niets seksueels mogen ondernemen 2. Genaaid worden, zonder daadwerkelijk te mogen naaien 3. In het vrouwelijke slaapvertrek een film helemaal afkijken, om vervolgens de oogleden toe te doen

Zoals met vele uitvindingen en nieuwe toepassingen (zie: Higgsboson deeltje, pasteuriseren etc.) wordt het werkwoord vernoemd naar die persoon die het heeft uitgevonden. De hele avond lang voorzag hij iedereen van bier (natuurlijk ook credits naar Floris hiervoor), verzorgde hij de vrouwen van soepele teksten, en speechte namens het dispuut teksten waar Martin Luther jaloers op zou zijn geweest. Al die moeite en inzet moest zich op het eind van de avond laten uitbetalen. Echter liep deze avond uit op een dusdanig grote anti-climax, dat WNN nog even navraag heeft gedaan bij Van Lammeren die er mee eens was dat dit niet is wat het spel wil.

WNN verslaggever B. Buil wilde hem als oud PIP (jajajaja, want tegenwoordig heeft de oud PIP een ondersteunende taak) natuurlijk niet zonder ongevraagd advies op nieuwe jacht te gaan: “Kijk, soms vallen deze dingen koud op je dak, je moet gewoon zorgen dat je niet tussen kant en wal raakt bij de vrouwen”.

Jeroen, raak niet in paniek, want zoals een wijs man ooit zei “Je bent, wat je eet”. Ik zeg, eet daarom genoeg UNOX, want dan komen die vrouwen vanzelf!


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We zijn je niet vergeten Benno…..

‘’Waar Pluto in 2006 zijn erkenning verloor in de ogen van de astronomische kringen, raakte Benno van Smeersel deze kwijt in de Vidraatse kringen toen hij zich afgelopen jaar nog steeds in een ellipti

Spookhuysch

Na een week van objectieve verslagen uitbrengen over het reilen en zeilen van de leden der TSR Vidar, is het WNN nu ook gestuit op merkwaardige activiteiten binnen het eigen Dispuut. Paranormale activ

‘Hallo Merol Merol, de Merol is van mij’

Hoe zeer ze het ook proberen te verbloemen, dat er iets broeit in de heksenketel van Flopensa staat vast. Geen enkele Vidraat is het volgende beeld vreemd; de verplettering van een tedere meisjes ziel

Comments


bottom of page