top of page

>>Luna vernachelt introperiode<<

Het lijkt erop dat Damesdispuut Luna een bug in het systeem heeft gevonden. Onder de damesdisputen worden altijd, onder leiding van Keiretsu, allerlei onzinnige afspraken gemaakt. Afspraken die alleen maar verbroken kunnen worden. En bij het maken van afspraken worden blijkbaar belangrijke zaken vergeten…

Allereerst heeft Luna hun eerstejaarsborrel met Verzuipen op een onbehoorlijke wijze weten te verstieren. Eindelijk werd Verzuipen weer eens uitgenodigd om hun eerstejaarsborrel met een damesdispuut te houden. Voorman Van Nistelrooij greep deze kans met beide handen aan. De vrouwen vonden er echter geen lor meer aan na een uur; de toegevoegde waarde was waeg. Zelfs de raad van kleistand werd door de jaloerse Verzuipers aan banden gelegd. Waarom laten we de Geuzen niet komen om de borrel alsnog op te leuken…? Alleen al omdat het kan. De avond werd voor de vrouwen alsnog een succes, waarmee ze de woede van huilende Van Nistelrooij op hun nek haalden.

Ook de oproep van Keiretsu om op de diespijleravond niet in dispuutskleren te komen werd door Luna geboycot! “Laten we uit solidariteit voor de verjaardag van Vidar niet onze dispuutshempjes aandoen“, aldus Reuvers. Een nobel streven, maar in de ogen van Luna extreem onzinnig. Reuvers dacht haar troef in handen te hebben om als dispuut geheel Vidar-correct aan te treden. In die kleurige topjes en sexy leggings kun je je immers niet onderscheiden. Een degelijk voorkomen zou het moeten doen.

Dat bleek ook in het resultaat afgelopen zaterdagnacht. Dionysos had een luxe-positie en kon enkele sjaars zelfs afstaan aan de verbanden. Beschuit had de buit donderdag al binnen en had alleen haar telefonische formaliteit te voldoen. Keiretsu had ook eindelijk 6 vrouwen binnen. Een lichting die die van vorig jaar zou kunnen aanvullen. Alleen Luna had om 00:45 nog maar 2 bambi’s en zag haar voortbestaan in gevaar komen. “Waarom dan geen package-deal?”, heeft Portengen moeten denken. Inderdaad ook een tacktiek, alleen was het handig geweest als je deze al een week eerder had toegepast!!! Tot 03:30 werd er rondgebeld en alle hyves afgezocht welke vrouwelijke sjaars bevriend waren. Keiretsu was de lul en heeft er één, zonder haar te kunnen behouden, laten gaan. Lieve Lust had niks te willen en moest er één inleveren. Luna had er om 03:45 dan eindelijk 4. De dag erna hebben ze gekeken welke sjaars er nog over waren en hebben er nog 2 bijgevraagd.

De damesdisputen zijn nog niet bij elkaar gekomen, maar het blijkt dat het systeem nog niet waterdicht is. Luna lijkt tot op hede nog de lachende derde. Reuvers heeft laten weten zich te bezinnen op wraak. Een tweepact wordt, naar verluidt, beklonken met Verzuipen…

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page