top of page

Mark Morrison start lobby


De onzekerheid omtrent het kosten-plaatje van het Workheimer project heeft er toe geleid dat R&B zanger Mark Morrison zijn top-single opnieuw in de markt gooit.

De single “Return of the Mack” werd voor het eerst in 1997 uitgebracht. Dit nummer heeft destijds diepe indruk gemaakt op Mack Workheimer. “Auf diesem single habe ich zum ersten mal Frau Farbissina gefickt,” aldus een zichtbaar ge-emotioneerde Workheimer. Of Workheimer hier de waarheid geweld aan doet is vooralsnog onduidelijk. Frau Farbissina was niet bereikbaar voor commentaar. Haar huishoudster vertelde WNN dat ze op de ranch van Dr Evil was om de wereld over te nemen.

Naast het romantische karakter van de plaat, is het ook nog eens een goede meezinger. Dit ondervond Morrison zelf aan den lijve, zijn celgenoten trakteerden hem op dit nummer toen hij wederom de cel in moest in 1999. Deze twee eigenschappen van de plaat hebben Workheimer doen besluiten om een beroep te doen op Morrison.

Aan het verzoek van Workheimer gaf Morrison al snel gehoor. Naar het schijnt zit  Workheimer vooral laag in zijn liquiditeiten en solvabiliteiten wegens het shorten van enkele butterfly-spreads op het aandeel Theta en extra uitgaven deze maand aan zijn roeiers. Dit zou vooral voortvloeien uit de extra kalmeringsmiddelen die voor Crazy Bernardo moeten worden ingeslagen. Het enkele weken stil zitten wegens een hardnekkige blessure (gefaked of niet) is deze man en zijn naasten niet in de kouwe kleren gaan zitten.

Return of the Mack is daarom vanaf vandaag wederom verkrijbaar in de betere platenzaken. Van elke single die verkocht wordt, gaat 1 euro van de opbrengsten direct naar het Workheimer project. WNN levert hiervoor een positief koopadvies af. Voor verdere informatie, raadpleeg de financiele bijsluiter.

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We zijn je niet vergeten Benno…..

‘’Waar Pluto in 2006 zijn erkenning verloor in de ogen van de astronomische kringen, raakte Benno van Smeersel deze kwijt in de Vidraatse kringen toen hij zich afgelopen jaar nog steeds in een ellipti

Spookhuysch

Na een week van objectieve verslagen uitbrengen over het reilen en zeilen van de leden der TSR Vidar, is het WNN nu ook gestuit op merkwaardige activiteiten binnen het eigen Dispuut. Paranormale activ

‘Hallo Merol Merol, de Merol is van mij’

Hoe zeer ze het ook proberen te verbloemen, dat er iets broeit in de heksenketel van Flopensa staat vast. Geen enkele Vidraat is het volgende beeld vreemd; de verplettering van een tedere meisjes ziel

Comentarios


bottom of page