top of page

Marx for president!

Omstreeks half 10 in de ochtend werden de rumoeren bevestigd, Jeannot Marx zal volgend jaar op Vidar met de hamer op tafel slaan.

Eerste reacties werden in huize van Sonstraat al gepeild. Naast de gepaste trots die geheel op zijn plaats is, was de verrassing toch niet heel groot. Door zijn prestaties als voorzitter van de RAC en de behaalde successen met eerstejaarszwaar (zowel 2012 als 2013), was de keuze voor Marx niet meer dan logisch. Bovendien vonden er tot laat in de nacht al overdrachtshandelingen plaats tussen de h.t. Ab Actis en de kandidaatspraeses op de Van Sonstraat 30.

Naast praeses Marx zal Van Bebber als kandidaats-quaestor worden gepresenteerd. Een eerste waarschuwing uit Van Bebber was dat alle leden die op weekend mee willen naar Groningen de volle 39,50 euro vooruit zullen moeten betalen, aldaar zijn anders niet mee mogen. Tevens zal er op T.S.R. Vidar minder bier gedronken worden, omdat het de spuigaten uit loopt momenteel.

WNN peilde uiteraard ook namens Van Bebber reacties bij zijn jaargenoten (Krijchsliederen?). Dephan Stekkers reageerde met een nonchalante “Dit bestuur? in mijn probleem geen ogen”. Sas vreesde vooral de crisis-saneringen die hoogstwaarschijnlijk vooral bij de Cie hard aan zullen komen, geld zal immers in het roeien worden gestoken. “Fucking zware tijden, fucking zware tijden” tekende WNN uit zijn mond op. Cie’er Stassen voelde de bui ook al hangen, naar verluid zal Van Muijen per direct 3 extra Cie klusdagen in het leven roepen om de bar in het botenhuis te verlagen voor de kandidaats A.C.

WNN wil bij deze het voltallige kandidaatsbestuur succes toewensen met het opstellen van het nieuwe beleid om Vidar in 2016 eindelijk de Varsity te laten winnnen!

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We zijn je niet vergeten Benno…..

‘’Waar Pluto in 2006 zijn erkenning verloor in de ogen van de astronomische kringen, raakte Benno van Smeersel deze kwijt in de Vidraatse kringen toen hij zich afgelopen jaar nog steeds in een ellipti

Spookhuysch

Na een week van objectieve verslagen uitbrengen over het reilen en zeilen van de leden der TSR Vidar, is het WNN nu ook gestuit op merkwaardige activiteiten binnen het eigen Dispuut. Paranormale activ

‘Hallo Merol Merol, de Merol is van mij’

Hoe zeer ze het ook proberen te verbloemen, dat er iets broeit in de heksenketel van Flopensa staat vast. Geen enkele Vidraat is het volgende beeld vreemd; de verplettering van een tedere meisjes ziel

Comentarios


bottom of page