top of page

NoN-feest onverwachts succes

Ondanks de datum, de tentamens, het weer en de locatie, is het NoN-feest ’10 een onverwacht (klein) succes te noemen. Praeses Y. Petit: “Ja, we hebben dit jaar lang zitten tobben over wie er op de gastenlijst mochten en wie niet. De Watergeuzen stonden echter bovenaan.” En achteraf bleek dat een zeer terechte keuze. Sandy (functie: Hoofd Evenementen), had op enig aandringen van Van den Akker zijn hulp en expertise aangeboden om het NoN-feest tot een succes te maken. “Een vriendendienstje, maar ‘t zit ‘m eigenlijk allemaal in de aankleding, welke zowel esthetisch goed als functioneel dient te zijn. Vooral in het functionele deel zijn we glansrijk geslaagd”, aldus een (enigszins trotse) Sandy. Zo bleken de bij het thema behorende attributen, denk aan plastic opblaasboten, peddels en papieren visjes en sterretjes, goed als vermaak en nep-microfoons (‘Tja, het laagdrempelige publiek vond het echt geweldig…’- Sandy). Sowieso konden de papieren sterren ingezet worden als een soort van date-systeem. “Een ster op je bips betekende dat je zin hebt in anale seks, dat schept tenminste duidelijkheid”, aldus Greweldinger, die overigens weigerde een ster te dragen.

Ook het a.t.-bestuur was (deels) aanwezig. A.t. AD Bosma vermaakte zich kostelijk met een opblaasdier, terwijl a.t. Abactis Geurts met een ster op zijn bips van het feest genoot. “Ik wist tot vandaag eigenlijk niet wie altijd de Fabras-weekmail altijd hackt, maar ik weet nu wel hoe ik dit voortaan kan voorkomen.”, aldus een positief verraste Geurts. Daaraan meteen toevoegend: “Toch jammer dat onze huidige eerstejaars dergelijk talent ontbeert”, verwijzend naar de kwaliteit van de avond.

Hoofdact Nikki Leisner liet het echter wat afweten. Gehinderd door een schorre keel kon ze Vidar uiteindelijk niet bekoren met wat muzikale entertainment. “Jammer, maar niets aan te doen. Desalniettemin heb ik nog steeds als doel gesteld om naar het Songfestival te gaan. NoN-feest ’11 zou dan een mooie bijkomstigheid zijn.”

Waren er dan echt geen verbeterpunten voor volgend jaar? Een korte evaluatie met mejuffrouw Slavenburg geeft hierop uitsluitsel. “Tim Peters wordt sowieso aan de deur geweigerd. Agressief, heetgebakerd en hij verspilt zomaar bier. En ik zal niet meer zoenen met eerstejaars.” Laten we maar doen alsof we dat laatste niet gehoord hebben.

De reporters van WNN vonden het in ieder geval fraai, maar hopen wel dat NoN volgend jaar geheel op eigen kracht een tof feest kan neerzetten. Anders zal NoN bij hun tweede lustrum nog steeds geen dispuut zijn. Maar voor vanavond geldt sowieso: het was enigszins fraai, graag gedaan en tot volgend jaar!

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We zijn je niet vergeten Benno…..

‘’Waar Pluto in 2006 zijn erkenning verloor in de ogen van de astronomische kringen, raakte Benno van Smeersel deze kwijt in de Vidraatse kringen toen hij zich afgelopen jaar nog steeds in een ellipti

Spookhuysch

Na een week van objectieve verslagen uitbrengen over het reilen en zeilen van de leden der TSR Vidar, is het WNN nu ook gestuit op merkwaardige activiteiten binnen het eigen Dispuut. Paranormale activ

‘Hallo Merol Merol, de Merol is van mij’

Hoe zeer ze het ook proberen te verbloemen, dat er iets broeit in de heksenketel van Flopensa staat vast. Geen enkele Vidraat is het volgende beeld vreemd; de verplettering van een tedere meisjes ziel

Comments


bottom of page