top of page

Operation: one swallow does not make summer

Stemmen is een voorrecht waar we als collectief in Nederland maar wat graag gebruik van maken. Het is DE manier om je mening een betekenis te geven #StayWoke. Of dit nou is omdat je vindt dat er te weinig bomen worden geknuffeld #GroenKrinks. Stemmen en meningen veranderen in de loop der jaren. Zo krijgen ook vrouwen steeds meer een mening.


‘Gelukkig hoef je als lekker wijf geen goed verhaal te hebben’

  • P. Barnabus de Jonge, tijdens BLV speech van Vura DDerbers


In de categorie: Vrouwen met meningen: Evil Slut. Alleen maar mooier dat het hele dispuut dan precies dezelfde mening draagt betreffende het verplichten der 21 diners. Nouja, toch fraai dat ze de pijler weer hebben gewonnen van Papi Chulo. Hulde!


‘Ik zou ze doen’

  • Smegma Kontknordia, 2019


Terug naar de meningen. Zo zijn wij van mening dat Evil Slut achter de schermen bezig is totale werelddominantie te vergaren. Evil Slut lijkt misschien een clubje schattige, onschuldige dames maar in het politieke landschap zijn ze al lang geen nieuwe verschijning meer. Dit alles heeft te maken met tactische overwegingen van ‘Democratische Volkspartij’ Vractie Vr0ntaal om niet alleen op het intellect der studenten in te spelen, maar ook op het sex-appeal van 50% van de studenten.


Dit is schijnbaar een tactiek die voor Vractie Vr0ntaal niet bepaald windeieren legt. Menig man blijkt namelijk te zwichten voor de charmes van de Evil Sluts. In het voorjaar van 2019 won ex-bondgirl Bies (codename: Double-O-D) met een recordaantal stemmen de verkiezingen. Daarmee vergaarde ze een prominente positie binnen de U-Raad. Hiermee ging Operation: ‘One swallow doesn’t make a summer’, officieel van start.


Echter, was dit pas het begin van deze divide-and-conquer manoeuvre. Anno 2020 is het ES namelijk gelukt om P.Lezer naar voren te schuiven als ‘veur’ van Vractie Vr0ntaal. Desalniettemin, hoe gek het ook klinkt, met alleen de Tilburgse U-Raad in je achterzak, is totale werelddominantie louter nog een natte droom. Opmerkelijk genoeg lijkt ook Vidar te zijn gezwicht voor het esthetische ogende clubje. E’Vo de Kleine heeft namelijk de eervolle taak ‘QD der TSR Vidar’ op zich mogen nemen. Aangezien alleen capabele mensen zoals W.Euribor (voor alle sjaars, was iets met 30k likes ofzo) deze taak vervullen, lijkt hier toch meer achter te zitten...


Wij van WNN zijn niet bang van een beetje guerilla-journalistiek en hebben daarom met man en macht het internet afgestruind naar antwoorden op onze vragen. Helaas stelt het internet ons teleur en blijven we met alleen maar meer vragen achter. Na een intensieve zoektocht, zijn we tot de conclusie gekomen dat Evil Slut namelijk al jarenlang naar werelddominantie streeft. Waar de lijntjes op het toneel meer dan helder zijn voor de buitenwereld, lijkt het achter de schermen een wirwar aan wereldveranderende gebeurtenissen die mogelijk te linken zijn aan dit ogenschijnlijk onschuldige clubje fraaie verschijningen.


Omdat wij als WNN graag met scoops strooien, zullen wij onze bevindingen hieronder met het publiek delen. Oordeel zelf.


  • De catastrophale verdwijning van chunks uit het Jumbo assortiment!!

  • 5G door middel van meer magnetrons op de uni?

  • Evil Slut wint de strijd van Papi Chulo op de vraagdatum (9/11/2020?!)

  • De kat van V.E.R.kouden keert niet terug na een nachtelijk escapade

  • Coronaverspreiding uit China? Of de Evil Slut secret base?

  • (2+0+2+0) = 4 = gelijk aan het aantal lekkere chicks in de nieuwe lichting van ES


Met zoveel macht kunnen wij van het WNN alleen maar hopen dat we ons aan de goede kant van het spectrum bevinden bij deze dames. Ach ja, het is niet zo dat we iets hebben gezegd wat ze kan hebben gekwetst… toch?

1.006 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Azerion

Damesch en heeren, waerde smaadliefhebbers, welkom bij alweer de 32e jaargang van de Azerion (let op: reclame) Vidar Eredivisie! Gestart te 1992 met "the sorority of the waterbeggars" zorgt de jaarlij

De betoverende weken in Vidaria

Eens, in een land ver weg, waar sprookjesachtige en mysterieuze figuren leefden, was er een koninkrijk genaamd Vidaria. Een uitgestrekt bebost gebied, met in het hart een groot Kasteel, omringd door w

Whatsapp CRISIS: Een kijkje achter de schermen

Menig dispuut zal het hebben: een whatsapp/pijlercie. Tijdens de pijler zijn deze, vaak sociale gasten of chicks, aangesteld om met de poti’s te appen of ruzie te maken met andere disputen over poti’s

Comments


bottom of page