top of page

People`s history of the…

Nu het aspirant-lidmaatschap voor de 3e jaar op rij is verleend aan de mooiste gast(en) onder de eerstejaars, leeft de geestdrift binnen het dispuut verder op. Het publiciteitsorgaan van het dispuut WNN organiseert  voor het eerst sinds twee jaar haar iconische en niet te versmaden smaadweek.  Daarnaast is de heer Van Rooij onder het motto, ‘geef me zes weken om de phoeten te kutten en het zaad dat ik heb gezaaid zal nooit meer ontworteld worden’, reeds begonnen met het onderwijzen van de nieuwe aspiranten.  

De gedachte dat er zonder revolutionair gedachtegoed ook geen revolutionaire beweging kan zijn heeft het afgelopen jaar wortel geschoten bij het dispuut. De nieuwe generatie zal volgens de laatste berichten totaal worden afgeknepen, ook na hun kennismakingstijd. ‘When there is state there can be no freedom, but when there is freedom there will be no state’, aldus h.t. preases groentijd Tim Engels. Wat betreft het niveau  van indoctrinatie zit het dispuut dus ook weer op het oude peil.  

Volgens een bron van WNN bezint het onlangs opgerichte, generatiedoorsnijdende, informele, oppermachtige politburo ‘Vrienden van de Watergeuzen’, zich alleen nog maar op een manier om de zwarte pagina van tientallen maanden geleden geschiedvakkundig uit de boeken te scheuren. In een strikt geheime bijeenkomst van voor alles en iedereen onbekende Geuzen, wiens banden aan het genootschap alleen te herkennen zijn aan een kleine tatoeage onder de linkeroksel aan de hand waarvan de bloedgroep van het betreffende lid af te lezen  valt, is vanmiddag besloten over de beste strategie.

‘De geschiedenis moet herschreven worden met het oog op de lustrumalmanak die gaat verschijnen ter gelegenheid van het vierde lustrum in 2012, we voegen Job van Rooij toe aan de generatie van Niek, welke vanaf heden door het leven zal gaan als de generatie Two of a kind. Daarnaast zal het zondebokmechanisme  toegepast worden op de rest van de generatie D’n ijdele strijd en zullen ze gedrieën worden afgeschreven. Het verwijderen van één naam is een tragedie, het verwijderen van drie namen is statistiek’, aldus voorzitter van ‘Vrienden van de Watergeuzen’, dhr P.J.A. Lemmens.

‘Oprechte diplomatie is net zo min bestaanbaar als droog water.’

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ook Geuzenhuisch ondergaat ware camouflage

TILBURG, 20 oktober 2015 – Dat het WNN bijzonder begaafd is in de digitale wereld, is al meerdere jaren bij vereniging bekend (Vozephine van der S., dank voor het leveren van het bijzondere beeldmater

Comments


bottom of page