top of page

Plus Est Intrahendum Woutorum

Onze vrinden van P.E.B. tasten totaal in het duister; een identiteitscrisis is hen ten deel gevallen. De tactiek werd al in juni uitgedacht. Een meerderheid in het IC moest de basis vormen voor het benaderen van de eerstejaars. Alleen Knorth had geen vertrouwen in de zaak en vertrok voor een jaar naar de Tempelberg van Israël. De taakverdeling stond echter vast: Kleijnen zorgt voor de aankleding van de TIK; Lankhorst zet de structuur uit als rechterhand van Sir Scheffer; De Hoosbui moet de gemoederen weten te bedaren bij de nullen; en MuddeFucker zou Chief Vetput en shotjes worden. Daar viel binnen het IC allemaal niks op af te dingen.

De septembermaand stond voor de deur. Normaliter een drukke maand voor de mannen met baarden. De spanningsboog ging er voor 5 weken op., maar niet zonder slag op stoot. Tjeerd Poolstra werd chief intro; Heuvel mocht de mooie verhalen gaan ophangen en Niels moest de mores Van Buiten leren. De rest mocht een eigen invulling geven aan de kleptijd. Het leek een tijd goed te gaan. Een leuke disputenronde met dansen en sjansen onder de trus en lampen; een eerstejaarsborrel in Bet Koolen met om 00:00 even wat afleiding van Keiretsu (Ja, Keiretsu…?!) en een eerstejaarsactiviteit in Antwerpen, ohnee, Rotterdam dit jaar. Keiretsu werd, omdat Dionysos niet wilde, wederom mee de feestboot in genomen. Daarna kwam er echter de klad in leek wel.

DJ Harm was inmiddels afgestudeerd en had eerst de borrelkamer van Vidar  op de uitnodiging gezet. Om te voorkomen dat enkele PEB-ers Vidar niet meer konden vinden, bleek Bet Koolen toch een beter plan. Fred had de taak om alle sjaars, welk eniet met hen wilden komen praten, te sms-en op de pijleravonden. Dit tot ongenoegen van Van Orsouw, welke hem telkens maanden zijn telefoon weg te stoppen aan de bar. “Gast, je weet niet half hoeveel ik voor de Cie heb gedaan…”, antwoordde Bos herhaaldelijk. Van Buiten had de mores inmiddels (deels) van buiten geleerd, totdat hij zijn eigen interpretatie er op na hield afgelopen donderdag. Cie-voorzitter Mudde had er achter de vetput vette lucht van gekregen en bedankte zijn dispuutsgenoot voor bewezen diensten die avond; hij kon maar beter naar huis. Dit tot frustratie van Zwaar ’09, welke graag met hem nog een fust had weggetapt. Bos werd het te veel en verkoos zijn avond wederom met Zumba-lerares Chayes.

Alleen Wouter bleef bij de pinken (in zijn rechter oor). Als PIP van de club wilde hij wederom de structuur neerzetten en bedankte Poolstra vrijdagavond voor het leiden van de introtijd. Hij had zelf geen vertrouwen in de lijst sjaars welke uit hun ALV was gekomen die week. Het vragen liet hij aan zichzelf over… Never change the winning team

1. WOUTER Bom 2. WOUTER van der Velde 3. Jan-Mark van Doorn 4. Dewi Gabraken 5. Langejan 6. Thijs van der RoozeBOOM 7. P. van Zevenbergen

Mannen, gefeliciteerd met jullie lichting!

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page