top of page

Populisme bereikt nu ook de TSR


Afgelopen jaar is onze Westerse samenleving meerdere malen flink opgeschud door gebeurtenissen die ons allemaal toch wel een tikkeltje zenuwachtig maken. Gebeurtenissen die ons het vertrouwen in de mensheid langzaam laten verliezen en de toekomst somber kleuren. Het naderende terrorisme, angstaanjagende nucleaire dreigingen en sex tapes met 68-jarige vrouwen die onder gepist worden zetten onze nekharen recht overeind. Inmiddels is het overgrote deel van de wijze mannen en knappe koppen die onze wereld rijk is het eens over de oorzaak van deze verloedering van de samenleving: het populisme. Ook in het Neerlandse zullen we eraan moeten geloven, maar niemand had gedacht dat het populisme ook de TSR in zijn greep zou krijgen. WNN ging uiteraard op onderzoek uit en kwam tot een aantal schokkende conclusies. Hier volgt een zeer accurate en zoveel mogelijk op de waarheid gebaseerde reconstructie:

We zijn terug beland in het jaar 2016. De LC, onder leiding van Broeder van Kussel, is in een letterlijk, maar ook figuurlijk dieptepunt beland. Diep in de pitt werd er geëvalueerd waar het dat jaar mis ging. “De jongerejaars LC’ers trekken veel te veel hun bek open tijdens de sessies, de nullen mogen alleen naar mij luisteren. Ik heb namelijk de grootste biceps hier en wil de nullen als eerste regelen bij de inauguratie” aldus Bochtstra. Jostilijk kwam met een goede constatering :”Er zitten gewoon te veel maagden in de LC, zo kunnen we toch geen stoere SOA verhalen vertellen net als M. Schimmelpik. Er moet meer geneukt worden!!”. De gemoederen liepen hoog op die nacht en de blamage tijdens de KMT had wel eens het einde van de LC kunnen betekenen.

“Populisten zeggen, in tijden van ontevredenheid binnen de samenleving, namens het volk te spreken en voorspoed te brengen voor iedereen” – een Woordenboek

Dit was het moment waar dhr Stijghs al jaren op wachtte. Waar de LC met schaamrood op de kaken de pitt uitstapte, riep Stijghs hen na met een inmiddels wereldberoemde geniale uitspraak die later overgenomen zou worden door de toenmalige Amerikaanse presidentskandidaat Donald Chump: “Maak mij president, I will make the LC great again!!”. De LC was echter niet overtuigd. Stijghs was namelijk geen roeier van formaat en met slechts één blik op zijn palmares zeker geen favoriet voor het presidentschap. Echter, na flink wat hand- en mondwerk werd Stijghs afgelopen juli verkozen tot president van de LC. De dag erna werd gelijk duidelijk dat Stijghs er geen gras over liet groeien en radicale koerswijzigingen zou gaan invoeren: “Yo gasten, we laten die sjaars toch geen bier adten, we zijn toch geen laffe borrelaars, we gooien gewoon rosé in hun mik”. Dat vervolgens een van de sjaars in het ziekenhuis belandde met een alcoholvergiftiging zou Stijghs later bestempelen als “laf”.

“Populisten zeggen namens het volk te spreken, maar wanneer het erop aankomt proberen ze egoïstisch alle macht te grijpen zonder het volk in acht te nemen” – een ànder Woordenboek

Tijdens de KMT proefde Stijghs aan de macht. Macht over de nullen, macht over de LC. Macht die hem een grote plasser bezorgde en dat smaakte naar meer. Een aanval op de koningin van de KMT was het volgende plan. Slobbertje, trots zittend op de ijzeren troon van d’n TSR, was het volgende doelwit van Stijghs. Stijghs aka breaker of nulls, mother of pitt en destroyer of maagden, was immers de rightful ruler over d’n TSR. Met de kreet “LOCK HER UP!” (bovendien ook overgenomen door Donald Chump tijdens zijn verkiezingscampagne) stuurde hij de nullen op het IC af om vervolgens de sociëteit in te stormen en het IC te grazen te nemen.  Gelukkig voor iedereen mislukte deze actie.

Het toenmalig bestuur kreeg ook in de gaten dat de opkomst van Stijghs hun macht ook wel eens zou kunnen aantasten. Daarop besloten zij sancties in te voeren die door Stijghs gelijk veroordeeld werden tot “Fake News”. Vervolgens voerde Stijghs zijn eigen sancties in. Stijghs kondigde namelijk een inreisverbod naar de pitt aan voor Vidraten uit Moslimlanden om gespuis als J. van den Turk buiten te houden: “Bij de LC dulden we geen buitenlanders die zich zomaar vergrijpen aan nullen, ik bepaal zelf wel wanneer er seksuele handelingen verricht worden tijdens de KMT”. En dat deed Stijghs zeker. Nauwelijks was de KMT voorbij of Stijghs “zou een extreem lamme twaars eventjes naar huis helpen *kuch* neuken” als goedmaker voor het verbranden van haar fiets. Onder het mom van respectievelijk “grab her right by the pussy” en “het verbeelden van zijn mening over zijn eigen verband”.

Jongens en meisjes, dit is allemaal pas het begin. Stijghs heeft al aangekondigd zijn LC presidentschap niet meer af te willen staan. Weinig kan hem stoppen en hij rust pas bij absolute macht. Wordt vervolgd dus…

110 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page