top of page

Programma ZRB uitgelekt

Hangende de rechtszaak omtrent het hoofdnummer op de ZRB heeft Phocas een voorlopig programma onder zijn eigen leden verspreid. WNN heeft hier via één van zijn bronnen beslag op weten te leggen.

Grote verrassing is dat op de dag van de wedstrijd bekend gemaakt zal worden dat niet de Watersportbaan Tilburg maar de Piushaven plaats van handeling zal zijn. Dit om de gezelligheid van het evenement te bevorderen, en roeiers die eventueel een bedreiging vormen voor het LB 4+-blik de mist in te sturen. Vanwege het geringe aantal inschrijvingen en de belabberde conditie van de gemiddelde Phocas-roeier is de voorkeur gegeven aan een 2-ploegen-baan van 20 ipv 2000 meter. Ook de gezellige ligging van de idyllische Piushaven in het pittoreske Tilburg is een pré. Zodoende hoeven alle Phocae niet kilometers te fietsen om iets van hun wedstrijd-ploegen te zien. ‘s Avonds kan de hele Phocas-familie dan wat drinken in de kroeg ´De Zeeman´, ook gelegen aan de Piushaven.

De muzikale omlijsting van de ZRB is ook op te maken uit het voorlopige programma. Hoofdact is Hilbrand Nawijn die enkele ballades van Peter Koelewijn te gehoren zal laten brengen. In het voorprogramma zullen de Bragi Bay All Stars nog één keer bij elkaar komen om al hun grote hits te spelen.

WNN wist nog een document te bemachtigen te krijgen, namelijk de uitnodiging van Phocas aan alle deelnemers van het hoofdnummer. De letterlijke tekst is de volgende:

“Beste Wedstrijdroeier/ Heritaire,

Deze week ben ik 12 geworden. Om dat te vieren, vier ik aanstaande zondag mijn kinderfeestje met een hapje en een drankje. Kom jij ook? Het is nog een verrassing wat we ‘s middags gaan doen, maar je wordt voor het avondeten thuisgebracht. Je krijgt ´s middags ook nog een presentje mee.

Tot dan! P.S. Neem je roeispullen mee.”

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We zijn je niet vergeten Benno…..

‘’Waar Pluto in 2006 zijn erkenning verloor in de ogen van de astronomische kringen, raakte Benno van Smeersel deze kwijt in de Vidraatse kringen toen hij zich afgelopen jaar nog steeds in een ellipti

Spookhuysch

Na een week van objectieve verslagen uitbrengen over het reilen en zeilen van de leden der TSR Vidar, is het WNN nu ook gestuit op merkwaardige activiteiten binnen het eigen Dispuut. Paranormale activ

‘Hallo Merol Merol, de Merol is van mij’

Hoe zeer ze het ook proberen te verbloemen, dat er iets broeit in de heksenketel van Flopensa staat vast. Geen enkele Vidraat is het volgende beeld vreemd; de verplettering van een tedere meisjes ziel

Comments


bottom of page