top of page

Return of the Louie

Zonder enige aankondiging stond voormalig Watergeuzen-zwaargewicht Louie (zie Louie spoelt aan) op de stoep aan de Van Sonstraat. Of hij zijn studie aan de University of Life heeft afgerond of ook daar geen positief bindend studieadvies heeft weten af te dwingen laat hij desgevraagd in het midden. In een kort interview wist hij weinig nieuws te melden. “Is er smaad, dan staat Louie paraat” wist onze reporter uit de mond van Louie op te tekenen. Verdere zwakke oneliners in het straatje “Ik ben hier niet om smaad te rapporteren, maar om deze te creëren” zullen wij u besparen.

W. van Lammeren liet in een officiële reactie namens het dispuutshuis weten ‘not amused’ te zijn met de terugkeer van voormalig kandidaat De Cock d’n Twidde. “Hij stinkt nog steeds naar Babi Pangang en Jappenflappen.”

Het bestuur van dispuut de Watergeuzen heeft wel enthousiast gereageerd op de terugkeer van de verloren zoon. T.I.P. Mekkeren gaf aan te hopen dat “er nu eindelijk druk kan worden gezet op deze schavuit om de dispuutsrekening van een impuls te voorzien door middel van het aflossen van kosten gemaakt door eerdergenoemd Lid gedurende de periode 2006-2009.” De messen zijn inmiddels geslepen.


15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ook Geuzenhuisch ondergaat ware camouflage

TILBURG, 20 oktober 2015 – Dat het WNN bijzonder begaafd is in de digitale wereld, is al meerdere jaren bij vereniging bekend (Vozephine van der S., dank voor het leveren van het bijzondere beeldmater

Comments


bottom of page