top of page

“Rijkman Groenink out of the picture, roerige tijden”


Als het aan Bruschinki ligt is Rijkman Groenink out of the picture als het om de functie gaat van TD bij de TSR. “Groenink is er alleen maar om zijn eigen zakken te vullen.” Het gerucht gaat dat Groenink uit is op het verkopen van Crazy Bernardo aan een roeivereniging in Amerika, teneinde Vidar in zijn geheel onaantrekkelijk te maken in het kader van een overname door consortium Tor, Theta en de Roosendaalse. Laatstgenoemde vereniging zou bijzonder geinteresseerd zijn in Crazy B. “Als het kroonjuweel onomkeerbaar wordt verkocht heeft de Roosendaalse geen reden meer om te bieden.” Aldus de kandidaatspraeses. “Groenink is niet uit op waardecreatie voor de leden”

De biedingstrijd is losgebroken na een brief van Thijs Anten van “The Christiaan Huygenstraat Investment Fund (TCI), met de eis de drie secties Licht, zwaar en dames op te splitsen en afzonderlijk te verkopen. Anten: “de afzonderlijke onderdelen werken niet synergetisch, opsplitsen en opdoeken die handel!”

Bruschinski zegt van menig te zijn dat de drie onderdelen elkaar juist wel aanvullen omdat de conjuncturele cycli op deze manier gedempt worden. Als het een jaar slecht gaat met zwaar, dan kan dit opgevangen worden met een goede lichte ploeg, waardoor het verenigingsgemiddelde hoog blijft.

In het economische model dat de Pro hiertoe heeft opgesteld is Crazy B een van de key players. Niet alleen kan hij als licht pik slechte zware resultaten compenseren, hij kan ook direct bij zwaar inspringen en zelf weer cross competence meeroeien. Met het vertrek van Marijke Brink is al een pijler onder dit beleid weggeslagen. Op dit moment wordt er door het bestuur uitgekeken naar de aankoop van een zware bal die roeit als een wijf.

Het bestuur heeft in een brief aan de redactie opheldering gevraagd over de heren Gooskens en De Winter die middels het uitlenen van hun lidmaatschapsrechten respectievelijk Skadi en de Roosendaalse meer macht zouden willen geven in de ALV.

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We zijn je niet vergeten Benno…..

‘’Waar Pluto in 2006 zijn erkenning verloor in de ogen van de astronomische kringen, raakte Benno van Smeersel deze kwijt in de Vidraatse kringen toen hij zich afgelopen jaar nog steeds in een ellipti

Spookhuysch

Na een week van objectieve verslagen uitbrengen over het reilen en zeilen van de leden der TSR Vidar, is het WNN nu ook gestuit op merkwaardige activiteiten binnen het eigen Dispuut. Paranormale activ

‘Hallo Merol Merol, de Merol is van mij’

Hoe zeer ze het ook proberen te verbloemen, dat er iets broeit in de heksenketel van Flopensa staat vast. Geen enkele Vidraat is het volgende beeld vreemd; de verplettering van een tedere meisjes ziel

Comments


bottom of page