top of page

**** SCOOP **** Lokale ijszaak in verband gebracht met drama ADE ****SCOOP****

De Tilburgse bezoekers van het Amsterdam Dance Event die het er levend van af hebben gebracht, brengen verhalen over een mysterieuze drug met zich mee naar Tilburg. Afgelopen weekend zijn er 55.555 mensen bezweken door het gebruik van een lichtroze ronde pil, met de letters F.F.K., die opdook in de diverse nachtbclubs. Het Verenigd Zorgcentrum Pillen (V.Z.P.) laat weten dat de pillen een MDMA gehalte bevatten dat 5 x 11 keer hoger dan gebruikelijk is.

WNN voelt de verantwoordelijkheid om de onderste steen op het licht van deze zaak te flikkeren. T. Tetstepel is op de zaak gezet en had niet lang nodig – een luttele 5 x 11 seconden – om de verbanden aan elkaar te knopen. Met een fraaie simulatie tegen de achtergrond van een vliegtuig, wist hij zijn schokkende ontdekking aan het publiek te onthullen.

Waar de toegestroomde pers eigenlijk allemaal verwachten dat de verantwoordelijken gezocht moesten worden bij het Lustrumbestuur van de Tsr, vielen hun ogen uit hun mond van verbazing toen ze hoorden hoe veel groter en uitgebreider het probleem was. V. Rondingx van het lustrumbestuur liet weten in elk geval blij te zijn dat ze nu weer door konden gaan met de metamorfose van Vidar en wilde nog wel kwijt dat het wel een mooi dodental was: “55000 is toch 55 x 11000 en dat is bijna ons lustrum”. Over de vraag waarom een kameleon was gekozen bij het lustrumthema metamorfose kon ze echter geen antwoord geven.

Naar aanleiding van het onderzoek van Tetstepel kan WNN u vertellen dat er afgelopen tijd meer illegale praktijken bij ons passeren waarin de letters F.F.K. een prominente rol spelen. Zo zijn er niet alleen pillen verschenen, maar worden ook regelmatig cocaïne, marihuana, hasj en goedkope sletjes aangetroffen in dozen met daarop de letters of bestemd voor personen die in connectie worden gebracht met de organisatie. Opper lieve luster F. Chanzen liet hier al over weten:

“We konden het op een deal gooien met de hosselaar van het stel, T. Assmoney. Puur zakelijk uiteraard. Hierdoor hebben we nu de afgelopen jaren erg makkelijk een lichting sletjes binnengeharkt.”

Lange tijd wisten politie en WNN geen grip te krijgen op de organisatie maar recent is er een doorbraak gekomen toen grote hoeveelheden hamka’s met curry werden aangetroffen in verzendingen die zijn onderschept in de haven van Rotterdam. Verder was het volgende signalement gegeven van een man die zijn vingers met curry leek af te likken bij het observeren van de lading: Man; kleiner dan 2 meter; zwart krullend haar, snor en met een klein welvaartsbuikje.


Voor vele vidraten, zeker de roeiers, zullen er nu meteen alarmbellen gaan rinkelen, want er is een vidraat die precies voldoet aan bovenstaand signalement: M. Terpzit.

We hebben onze beste undercoverreporter – K. Boertje – op de zaak gezet om te infiltreren bij de bende. Hij is Terpzit een aantal dagen gevolgd en al snel kwam hij tot de conclusie dat de bende opereert vanuit de plaatselijke gelateria: Pablo’s IJscobar.

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page