top of page

SMAAD: Aanvaring Bifröst: Opzet??

Terwijl landelijk vogelbeheer met de handen in het haar zit, beweren kwade tongen dat er bij de aanvaring tussen de Biföst en de oceaanstomer opzet in het spel is geweest.

In het geheim zou “stichting stop-sportfonds” zijn opgericht. Bestuursleden Mark de J , Joes v B en Teun H. zouden als ultieme doel de de R uit de naam uit TSR willen schrappen. Deze heren zouden onorthodoxe methoden niet schuwen, zo ondervonden de Dames uit de voortraining. Eerstgenoemde zou van zijn bonus verdiend bij de firma waarvan wij de naam in het midden laten, een rijnaak hebben gekoscht met 800 paarden in het vooronder. de causaliteit met de aanvaring van gister ligt voor de hand.

Andere bronnen wijzen in de richting van eertstejaars dames coach Huib S., hoewel de redactie deze berichten geenszins kan bevestigen is ons ter ore genomen dat hij enkel zou zijn gaan coachen teneinde aan het einde van het jaar de beste chick van de groep aan de “lans te rijgen”. Hij zou doormiddel van de aanvaring een voorschot hebben genomen; wat water met de temperatuur van 6 graden celsius met de inhoud van natte T-shirtjes van eerstejaars dames doet laat zich in dit verband raden……

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page