top of page

SMAAD: Rel damesdisputen n.a.v. Clitpiercing

Door: G. teluy Joes van Berkel, h.t. AD van de T.S.R. is onder andere verantwoordelijk voor de beveiliging van het pand. Aangezien in het begin van het academische jaar nogal wat voetbalshirts, scooters en sportschoen op de societeit te zien zijn heeft van Berkel de tijd rijp gezien voor een interventie. Van Berkel: “Ik wil niet de eerste bestuurder zijn van Vidar welke een steekpartij op zijn naam heeft staan”

Op donderdagen zal bij de ingang een metaaldetector worden geplaatst welke gevoelig is voor alle soorten metaal. Zelfs sieraden en piercings zouden door de detector kunnen worden opgespoord. Dat laatste deed dispuut Beschuit beslissen in bezwaar te gaan tegen de genomen besling. “Een metaaldetector als deze tast de lichamelijke integriteit van onze leden aan”, aldus een woordvoerder” . Meer specifiek durfde de woordvoerder echter niet te worden.

Dit deed de WNN redactie bewegen een vragenrondje te doen in de wandelgangen. Enig navragen leerde dat de dames van Beschuit bij gebrek aan mannelijke geneugten regelmatig perverse party’s organiseren zoals de Dames van Dionysos. Waar de pink poesies het beschaafd houden tot gegiebel om bewegende staven gaan de dames van Beschuit nochtans een stapje verder.

Waar mannen pussy magnets aanschaffen in de vorm van auto’s en champagneflessen zou op de Dildo-party van beschuit een piemel-magnet zijn besteld. Deze is verkrijgbaar in piercing vorm, en wordt op dit moment als pilot getest door een sjaars van Beschuit. De presentatie vond enkele weken geleden plaats in de dames kleedkamer van de TSR, welke voor de gelegendheid werd vergrendeld. De magnet wordt geinstalleerd inde genitiale regio; vandaar dat heren nog niet welkom waren op de presentatie van het prototype. Vermoedelijk komt de piemel-magnet niet door de metaalscan van v Berkel waardoor dat de dames van Beschuit in bezwaar willen gaan.

De Dames van Keiretsu spraken er schande van; “bah, vies, en onkuis” waren veel gebezigde woorden door de huidige PIP.: “Keiretsu is nog het enige fatsoenlijke damesdispuut binnen de TSR, met een oude traditie gebaseerd op waarden, normen en goede zeden. Die smeerlapperij van Beschuit, daar doen wij niet aan mee.”

Luna toonde zich niet bezorgd over de recente ontwikkelingen; “Beschuit is met een sterk wapen gekomen, maar wij zijn in het bezit van een sterk netwerk. Mannen zullen op een dronken vidaravond zich uit automatisme eerst tot ons wenden voordat ze afzakken tot Beschuitniveau”. “Beschuit vist met ander aas in dezelfde vijver; zij vissen op dikke Karpers, en wij op forel”, de klappen zullen waarschijnlijk gaan vallen bij Papillon en Dionysos” aldus Luna.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page