top of page

Smaadstand: WNN doet verslag!

Anderhalf jaar lang hebben de Leeden van het Hilvarenbeeksch Studenten Corps moeten wijken voor 电晕. Gretig in de startblokken in september om ‘de lijpste pijlah evahh’ met de meeste ‘meeste sjaarzen evahh’ in de ‘grootste ruimte evahh’ te kunnen botvieren. Recordaantal scholieren hebben zich ingeschreven en dat betekende dikke winst voor Vidar. “Moeilijk zieke ‘Vo vòór het HSC gast!”, aldus h.t P BoomBoomBoering AKA Triple B. Met zoveel aanmeldingen wist de senaat ook even niet wat ze ermee moesten. Er werd gekozen voor een toelatingseis op basis van intrinsieke motivatie. Zo blijkt de kracht van combinatie toch hout te snijden. Na de KMT te hebben uitgezeten konden we aan de slag met het inaugureren en kleppen van de buit.


Het bleek maar weer eens een bewogen periode te zijn. Want naast de pijler is er ook besloten om alle lustrumactiviteit in te plannen. Super mooi, studeren doe je maar in je eigen tijd. Het 60+12 - VZP’s bijdrage Fustenfeest was desalniettemin een geslaagde avond. Menig oudje heeft van het jonge schoon mogen proeven die het HSC rijk is. Je liefde behouden voor je eigen vriendin is overigens zo passé, niet meer van deze tijd. Gewoon lekker tongen met een jong grietje! Dat wat het is om oud-lid te zijn! Wij van WNN ontLeenden hier geen verdere waardeoordeel aan. Waar we echter nog minder over te spreken waren is de gebrekkige articulatie van ex-roeiert en zondenaar Holla at me Bram. “Schijt aan de Oppenheimers!” zou immers niet zo moeilijk uit te spreken moeten zijn. Dat sommige clubjes óók schijt hebben is maar weer eens gebleken. Hopelijk was in badjas struinen met doorgesnoven natte tosti’s net zo leuk als een optreden van Monique Smit. Maar dan zonder de meerdere stages óf een zwembad.


WNN had gehoopt dat het najaarsoffensief deze pijler wat langer zichzelf zou uitstellen. Waar voorheen de klepgraad op zijn hoogst lag in het midden van de pijler, blijkt deze keer dat ook in de rij staan naar de inauguratie een goed excuus is om lastig gevallen te worden. Hierbij sturen vrouwenclubjes de meiden met het leukste ‘karakter’ naar de ingang/rij om daar bij nietsvermoedende to-be-Leeden propaganda te verkopen. “DIscOparij? OMG wat hef! Echt een knappe jongen! Houdt ook veel van wijn en feestjes, net zo als wij!”. Ook heeft een van onze infiltranten bij Gloë de volgende kleptechniek verhult; “Wat je eigenlijk probeert te doen is een sjaars het gevoel geven dat ze speciaal is door haar te vleien met je aandacht. Dat gaat echt makkelijker dan je denkt. Een soort verbale GluckGluck 9000 double handed twisted vacuum sealed super max deluxe alien edition 69, als je begrijpt wat ik bedoel”.

Als het aan het Front niet werkte dan wist Evil Slut er nog steeds een goede tactiek aan over te houden. Samen met Club Papi Chulo besloten ze om het bulk van de mankracht in te zetten op waar we naar zullen refereren als de filtertactiek. Deze houd in dat je met je clubje dicht bij de entree en bar gaat staan om zo alle mensen te kunnen overzien. Als ware “King in the Castle” hadden ze vanuit hun centrale positie alle overzicht. Niet knap genoeg voor ons? Lekker door laten lopen. Wekker Lijf? Hoppa! Aanspreken, bier geven, nummer scoopen! Ook de mannen van Er Is Meer te Drinken hebben zich voorbeeldig gedragen. Er is niemand op zijn bek geslagen! Winst.


Naarmate de pijler vorderde was er niet meer genoeg kanonnenvoer om het botenhuis gevuld te krijgen. Er is toen besloten het maar weer in de soos te doen. Dit voelde als een verademing voor velen, maar vijandigheden konden ook hier weer niet geweken worden. Het eerste feestje dat hier plaats zou gaan vinden was de DiscOVA (met overigens kakkend weinig disco). Spanning hing in de lucht want iedereen moest nu zijn plekje in de soos bevestigen. De vrouwen van de DIscOpartij hebben toen gekozen voor een hoofddeksel met twee discoballen die boven het hoofd uitsteken. WNN lichtingsanus K. KlitterKitter AKA KKK stelde hierbij de volgende hypothese; “Wanneer groenvleugeltrompetvogels elkaar proberen te intimideren maken ze zichzelf groot. Een mogelijke verklaring voor het plaatsen van twee discoballen op je hoofd heeft hier ongetwijfeld een correlatie mee”. Volledig gewapend met twee planeten op ieders hoofd besloten de vrouwen van de DIscOpartij hun territorium af te bakenen naast Keisletsu, die haar beruchte en felbevochte plek bij Raamvand claimde (zie “Second Soos War, pijler 2019). Wie de aap op de rots wil zijn, zal zijn claim moeten leggen op Raamvand. De DIscOpartij bewoog zich als een migratie door de soos heen. Eerst twee mensen er op af sturen om te kijken of er ruimte is, pas dan de rest tippen om de volksverhuizing in te zetten. De onverwachte bewegingen van de discoballen heeft Keisletsu ertoe geleid hun positie te consolideren. Meer cyaan-blauw op Raamvand! Naarmate er steeds meer discoballen sneuvelden werd de migratie stopgezet.


Deze pijler heeft ook de nodige lading intrige gekend. De wereld van de pijler gaat niet over wolken en rozen. Het is een harde dynamiek van koude Realpolitik. De vriend van vandaag is de vijand van morgen. De TUC, een evenement waar meer mensen bezopen zijn dan in de watersnoodramp van 1953, is waar het volgende tafereel zich zal voordoen. Waar Bitskits en de meiden van Hert en Ziel normaal aan de aandacht voorbij schieten en van oudsher geen vijandelijkheden met elkaar hebben is het toch spaak gelopen tussen de twee. De uitspraak “Dit is onze fucking tafel” heeft veel losgemaakt bij de clubjes. WNN diepte interviews met omstanders vermelden dat het hier vooral ging om een aantal “zure, nietszeggende kutten”. WNN verslaggever en freelance drillrapper O.G. Wild zegt er het volgende over; “Ik kreeg er wahed zjnoen van. Dus heb m’n homie P.H.E. even twee chimi’s laten fixen om ze te controllen neef”. En inderdaad na wat heers en verdeel met het magische tongetje van P.H.E. waren de gemoederen weer rustig.

Omkoperij en dergelijke corrupte misstanden zijn geconstateerd tussen de DIscOpartij en Flopensa. De groei in de populariteit van het nieuw bloed doet een oude reus beven. Toen een van de onderhuurders een aanbod kreeg van een clubje met anciënniteit kon ze haar rug niet recht houden. De verleiding van oud geld en status was te groot.


Het is WNN ook niet ontgaan dat tijdens het Φ~lotus fissa mensen van Smegma Kontknordia zijn gestreept. Uiteraard een goede manier om die hardnekkige groene schimmels weg te werken uit de soos. Het is lachen, maar wel redelijk zielig. Deze jongens strepen voelt net als een kind omver duwen.


Dan ten slotte in de categorie “How to anti-klep?” wat tips voor de clubjes om hun klepgame omhoog te werken. Deze zijn ingezonden in de WNN scoop-postbus. Zijn de mannen van Er Is Meer te Drinken een van jouw clubje’s gewilde sjaars aan het kleppen? Loop naar de sjaars toe en zeg dat je bij Er Is Meer te Drinken zit. Doe net alsof je een punt je neus in werkt in het zicht van de sjaars en voilá! Er Is Meer te Drinken 0 – Jouw bananenclubje 1! Zijn de mannen van Veel Regelen – Matig Zuipen te soepel ten opzichte van jouw ietwat gaye clubje? Geen probleem amice, deze mannen anti-kleppen soms gewoon voor je! Stuur wat makkelijke vrouwen op ze af en BAM! Nul aandacht voor de sjaarzen, alle aandacht naar de gleuven. Jij je poepsjaars, zij neuken. Win-win.


NB. Shout-out naar jaarclub Amoenus; iemand ontgroenen is echt moeilijk tof! Nu hoor je er toch een beetje bij.1.069 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Azerion

Damesch en heeren, waerde smaadliefhebbers, welkom bij alweer de 32e jaargang van de Azerion (let op: reclame) Vidar Eredivisie! Gestart te 1992 met "the sorority of the waterbeggars" zorgt de jaarlij

De betoverende weken in Vidaria

Eens, in een land ver weg, waar sprookjesachtige en mysterieuze figuren leefden, was er een koninkrijk genaamd Vidaria. Een uitgestrekt bebost gebied, met in het hart een groot Kasteel, omringd door w

Whatsapp CRISIS: Een kijkje achter de schermen

Menig dispuut zal het hebben: een whatsapp/pijlercie. Tijdens de pijler zijn deze, vaak sociale gasten of chicks, aangesteld om met de poti’s te appen of ruzie te maken met andere disputen over poti’s

Comments


bottom of page