top of page

The queen is dead, long live the king!

Na drie jaren van heerschappij van Queen Chayes, is de tijd van afscheid nemen toch nabij. Zij gaat zich volledig richten op de bonds LM 4-, aangezien op de Olympische Spelen elke (5) honderste tellen. Vidar moet dus op zoek naar een nieuwe trainings coordinator, en WNN tipt hier alvast enkele kandidaten.


Als de focus van bestuur Buschinski op het vrouwen roeien gaat liggen, is de meest voor de hand liggende kandidaat JW Visser. Naar verluidt is de a.t. praeses reeds enkele jaren bezig om lekkere sterke roeisters uit de meisjes 16 en 18 velden naar Vidar te halen. Over de beschikbaarheid van Visser als TC is vooralsnog niks bekend bij de redactie. Nochtans, Visser is niet de enige JW die hoog op het verlanglijstje staat van de tandem Dix/ v Arendonk.

Die tweede JW is namelijk Jan Willem van der Wal. Deze man timmert reeds lange tijd aan de weg bij Skoll en is op Vidar vooral bekend als organisator van het NJTK. Een mogelijke benoeming van vd Wal zou een financiele meevaller voor de Pro betekenen, aangezien het honorarium louter uit bitterballen zal bestaan. De steun voor deze kandidaat lijkt breed onder het a.t. bestuur: ook de club van 100 lijkt in zijn nopjes te zijn. Of het immuniteits-amulet ingezet zal worden als puntje bij paaltje komt is nog niet bekend.

Een derde kandidaat is natuurlijk Noud Broeren. Na de BIMBO (voor de leken: buyin management buyout) van afgelopen najaar wat het einde van het duo Den Hollander/ Broeren betekende, lijken de kansen van Broeren gekeerd. De activistische aandeelhouders Van Dam/ Setiadi sloegen voor het sluiten van de markt hun slag en lijfden de beste man in. Het tender offer van Workheimer Inc. voor de divisie ouderejaars roeien van Broeren, zorgde voor een afsplitsing van de core-activities van laatstgenoemde. Met 12 lichte pikken onder zich is Broeren volop in de race voor het TC-schap.

Outsiders zijn de heren Wolfowitz en Rijkman Groenink, aangezien beide heren binnenkort nogal wat gaten in hun agenda zullen vinden. Private banker Dekker is met laatstgenoemde in onderhandeling, maar of Groenink bereid is 3 nullen van zijn maandelijkse salaris strook af te laten snoepen is zeer de vraag. Later deze week op WNN meer nieuws over mogelijke kandidaten en hopelijk een diepte interview met de VP omtrent de vorderingen.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We zijn je niet vergeten Benno…..

‘’Waar Pluto in 2006 zijn erkenning verloor in de ogen van de astronomische kringen, raakte Benno van Smeersel deze kwijt in de Vidraatse kringen toen hij zich afgelopen jaar nog steeds in een ellipti

Spookhuysch

Na een week van objectieve verslagen uitbrengen over het reilen en zeilen van de leden der TSR Vidar, is het WNN nu ook gestuit op merkwaardige activiteiten binnen het eigen Dispuut. Paranormale activ

‘Hallo Merol Merol, de Merol is van mij’

Hoe zeer ze het ook proberen te verbloemen, dat er iets broeit in de heksenketel van Flopensa staat vast. Geen enkele Vidraat is het volgende beeld vreemd; de verplettering van een tedere meisjes ziel

Comentarios


bottom of page