top of page

Tommie en Puk ge”kitty”napped?

Naar aanleiding van het plotselinge verdwijnen van de twee huiskatten van de van Sonstraat is een onderzoek ingesteld onder leiding van AvA. Er zijn honderden reacties binnengekomen naar aanleiding van het vanochtend verschenen bericht op WNN. “Een plotseling vertrek ligt heel niet in de aard van de tijgers”, alsdus Van Asten.

De katten hebben in hun aanwezigheid op de van Sonstraat nooit een probleem gemaakt van het feit bij knorren in te wonen. De arrogante houding van corpo-kater Puk, sloeg al snel om in een zachtaardige omgangsvorm. Na enige tijd liet hij zich aanspeken met Pukkie en door sommigen zelfs als Poekie.

Tommie heeft altijd wat meer moeite gehad om te aarden bij de van Sonstraat. Het naar buiten werpen van de poes door Professor Schaap vanaf de eerste verdieping is haar niet in de koude kleren gaan zitten. Tommie is zelfs uit protest een week gevlucht nadat Sjef de poes letterlijk met de neus op de feiten drukte toen de huisbar weer eens bevuild was met haar feces. Toch kwam tommie telkens weer terug, omdat de krantfaciliteiten nergens zo goed zijn als op de van Sonstraat. Dat bewijst de gemiddelde studieduur van haar bewoners wel.


De plotselinge verdwijning kan in de ogen van Van Asten dan geen vrijwillige actie zijn: “wij sluiten een misdrijf geenszins uit. Wellicht zijn de Katten inderdaad terug naar Leiden, maar dan meegenomen door Bassie gezien zijn bijna ziekelijke interesse in poesjes in het algemeen. Bij gebrek aan het regelen van eigen poesjes heeft hij het wellicht op Puk en Tommie voorzien.”

In dit kader kan ook naar andere notoire “droogstanders” worden gekeken. Echter vallen de standaard namen in dit verband snel af: de Pro heeft sinds het verkrijgen van de bordeauxrode X-factor niet te klagen. Evenals dubbel-acadeem Ost, waarvoor de Gala-dates tegenwoordig in de rij staan.

Omdat het onderzoek op dit moment nog in volle gang is, wilde van Asten geen verdere uitspraken doen. De gouden tipgever wordt een aanzienlijke beloning in het vooruitzicht gesteld.

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ook Geuzenhuisch ondergaat ware camouflage

TILBURG, 20 oktober 2015 – Dat het WNN bijzonder begaafd is in de digitale wereld, is al meerdere jaren bij vereniging bekend (Vozephine van der S., dank voor het leveren van het bijzondere beeldmater

Comentários


bottom of page