top of page

Trainingskamp Sevilla

Afgelopen maandagnacht zijn de roeiende en coachende Geuzen teruggekomen uit Sevilla. Buiten dat het voor een paar kapotte handen en bruine armen heeft gezorgd bij de roeiers en schorre kelen bij de coaches, is er zeker nog wat meer te melden.

De selectie voor de eerstejaarsachten voor het lange baan seizoen (Winterwedstrijden, Heineken Vierkamp en de Head of the River) heeft plaatsgevonden voor de eerstejaars. Daaruit is gebleken dat Fons en Rudi beide zullen starten. Na deze wedstrijden zullen wederom selecties plaatsvinden waarbij de selectie voor het korte baan seizoen bekend gemaakt zullen worden.

Wat al eerder bekend was voor de insiders, is dat Dirk op boeg zal starten in de Brabant 8 en sinds vandaag is het ook nog eens officieel bekend dat hij ook op boeg zit in de Oude 4 en Vidar zal vertegenwoordigen in de strijd om het felbegeerde Gulden Blik.

Last but not least zal Thomas dit seizoen starten in de Development 4-. Op de Heineken Vierkamp en de Head of the River zal er een Brabant 8 II gevormd worden in combinatie met Theta, de studentenroeivereniging uit Eindhoven.

Niet alleen roeiend zullen Geuzen actief zijn komend seizoen maar ook als coach. Zo coachen Willem en Ronald Middengroep (Lichte) Dames, Berend Eerstejaars Lichte Dames, Tony Eerstejaars Zwaar, Stephan Middengroep Zwaar.

Komende zaterdag is de eerste krachtmeting met de rest van Nederland, de Winterwedstrijden die vervaren zullen worden op de Delfste Schie. We wensen alle roeiers en coaches veel succes bij de opening van het seizoen!

EJZ en EJL


Brabant 8Oude Vier


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We zijn je niet vergeten Benno…..

‘’Waar Pluto in 2006 zijn erkenning verloor in de ogen van de astronomische kringen, raakte Benno van Smeersel deze kwijt in de Vidraatse kringen toen hij zich afgelopen jaar nog steeds in een ellipti

Spookhuysch

Na een week van objectieve verslagen uitbrengen over het reilen en zeilen van de leden der TSR Vidar, is het WNN nu ook gestuit op merkwaardige activiteiten binnen het eigen Dispuut. Paranormale activ

‘Hallo Merol Merol, de Merol is van mij’

Hoe zeer ze het ook proberen te verbloemen, dat er iets broeit in de heksenketel van Flopensa staat vast. Geen enkele Vidraat is het volgende beeld vreemd; de verplettering van een tedere meisjes ziel

Comments


bottom of page