top of page

>>Transformatie voor VZP<<

De kogel is door de kerk. Na een avond lang vergaderen hebben de mannen van Verzuipen dan eindelijk de beslissing genomen. Vanaf heden gaan zij verder als ‘Vriendinnenclub Verzuipen’.

De ontwikkelingen van de laatste weken en dagen hebben eerdere plannen in een stroomversnelling gebracht. De pijlerperiode liep niet lekker voor de vriendenclub. Voorkomen moet worden dat volgend jaar weer de B-lijst van andere Heerendisputen gevraagd moet worden. Daarnaast moeten er weer leden van de club in een eerstejaarsacht. Met deze keuze wordt de damesacht ook een optie.

De helderheid en duidelijkheid van de damesdisputen zullen de mannen goed doen. “Afspraken, gewoon duidelijke afspraken. Daar zijn wij aan toe” vatte voorman van Nistelrooy het samen. Hiermee legde hij het gebrek aan initiatief, improvisatievermogen en doortastendheid van de afgelopen tijd pijnlijk bloot. Een ding is zeker, met deze beslissing komt de club volgend jaar niet voor onaangename verassingen te staan. 

Verzuipert Mak kijkt vooral uit naar de nieuwe bel- en conversatiescripts van de damesdisputen. Nu kan hij eindelijk zonder hakkelen en uhms een fatsoenlijk gesprek voeren. “Het zou fijn zijn als de Ab Actis ook iets dergelijks kan schrijven voor de ALV. Dan kan ik dan ook zinnige dingen vragen en hoef ik me niet meer te schamen” liet hij in een reactie weten. 

De reacties van de andere disputen waren gemengd. 

P.E.B. is bijzonder content met deze transformatie. Badmeister Mudde: “Nog meer wijven in bikini op de Spring Break”. Ook de knullen van Fabras zijn blij. Zij kijken vooral uit naar een borrel met het nieuwe damesdispuut , eindelijk een borrel waar ze wel iemand kunnen regelen.

Het wordt nu wel druk op de damesclubjes markt constateerde van Nuun namens het consortium. Gelukkig is er al een oplossing gevonden liet de zegsvrouw weten: “Misschien dat Lieve Lust nog wat langer moet wachten. Ze hebben er duidelijk niks van begrepen. Daarnaast was het opstel over kringbeffen ronduit kut.”

Beschuit ziet nieuwe mogelijkheden in de vrij gekomen plaats. Na jaren twijfelen, durven ze het toch aan. Eindelijk van het – dikke lelijke roeiwijven – imago af. Beschuit wordt een Heerendispuut.

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page