top of page

War, war never changes

Na het Vredesverdrag van Tilburg in november 2019 hoopten wij van WNN onze plaatselijke correspondenten op een permanente basis met verlof te kunnen laten gaan. Met de komst van 电晕 leek alle angst voor een continuatie van de jaarlijkse conflicten uit te blijven. Dit is slechts gedeeltelijk waar en WNN rapporteert dit jaar weer enkele conflicten. Ook opportunisten lagen dit jaar op de loer. ‘No ontgroening? Mooi! Where can I koop mijn das?’ moet het gros van het aanstormend kanonnenvoer hebben gedacht en dus schreven een ongekend hoog aantal mensen zich in bij d’n TSR. Een enkeling ging er van uit dat er helemaal geen vorm van ontgroening zou zijn en heeft na de realisatie dat er wat opdrachten uitgevoerd moesten worden, hun abonnement toch stopgezet. Echter hoopten velen toen wellicht nog op een tijd van ‘Lekker zuipen, Lekker neuken, Vo’ en een beetje boten. Ze kregen alleen het laatste.


De 电晕 maatregelen stuitten echter op veel weerstand van de individuele leden. Intern zorgde dit bij clubjes voor onenigheden. Zo heeft een jong schoon van de DIscOpartij de leus ‘Neuken is een grondrecht!’ kracht bijgezet en heeft daarmee de interne cohesie van haar club diepe schade aangericht. Ook ene FazantVOort zag de bui al hangen en heeft toevlucht gezocht in de ‘gleuf-next-door’ tot grote teleurstelling van zijn vrienden.


Het strijdtoneel is tijdens de pijler door 电晕 onherroepelijk veranderd. Kleppen zou vanaf nu expliciet op afstand plaatsvinden en de pijleravonden zoals we die kenden zouden dit jaar geen doorgang meer vinden. Dit voelde voor vele disputen als de nucleaire ondergang van wat normaal de hoogtijdagen van tof-doenerij zouden moeten zijn. Menigeen voorspelde dat de conflicten als gevolg hiervan uit zouden blijven. Maar oorlog is de motor van innovatie en oorlog, beste mensen, verandert nooit. Vrouwenclubjes trouwens ook niet.


In overeenstemming met de Universele Rechten van de Sjaars zouden de gruwelen van de slag om Raamvand niet meer plaatsvinden in deze pijler. De traditionele klepgiganten van de DIscOpartij en Keisletsu lijken hun geschillen te hebben bijgelegd. Beiden hebben beloofd vanaf heden enkel ideeën van elkaar te stelen, geen sjaars. WNN Correspondent en nouveau riche ondernemer G. Herrie bemerkt dit als een vooruitstrevende ontwikkeling die de economieën van beide partijen versterkt. Ideeën stelen kost geen bier, sjaars stelen wel.


Echter speelt er nog wel een langlopende copyright rechtszaak tussen Keisletsu en Gloë omtrent een akkefietje tijdens een van de terrasavonden. Beiden claimen auteursrechtelijk eigenaar te zijn van de kleur van een van de tafelkleden die werd meegenomen. Dit werd niet gewaardeerd en sneeruitingen konden uiteraard niet worden geweken. Het desbetreffende tafelkleed zou er namelijk voor zorgen dat sjaarzen de twee clubjes met elkaar verwarren. Het WNN heeft daarom een vuistregel in het leven geroepen om potentiële sjaarzen hierbij te helpen. Hebben de meeste blond haar en maken ze veel boomerangs? Dan Gloë. Hebben de meeste bruin haar en vinden ze thee een mooi concept? Dan Keisletsu. Heeft een van hen ook nog een dominante ‘hou je bek, nerd’ uitstraling? Dan is dat de Keizer. WNN adviseert oogcontact te vermijden en niets te doen dat haar positie als Alfa van de groep in het geding kan brengen.


Om het speelveld eerlijk te houden, zijn er regels in het leven geroepen om de vrede nog enigszins te bewaren. Zo zouden alle betrokken partijen pas om 12:00 mensen mogen uitnodigen voor de eetavonden. Hoe slim ben je dan wel niet als je gewoon structureel 10 minuten eerder daaraan begint? Dan kan gewoon niemand nee zeggen omdat je de eerste bent! Het zijn dergelijke slinkse tactieken die dit conflict een nieuwe laag intrige geven.


Waar voorheen de soos fungeerde als een schouwspel van territoriaal machtsvertoon kunnen we dit jaar genieten van dergelijke wanpraktijken online. Hier ontwikkelde zich een unieke wapenwedloop. WNN-verslaggever en freelance nationaal-socialist Nico S.B. Heinrich heeft in een interview met een anonieme infiltrant (codenaam: GL3VF-162) real shit op tafel weten te leggen. Zo doet WNN verslag van meerdere verdachte voorvallen waarbij doelbewust een foto van een gewilde sjaars met een ouderejaars wordt gepost om zo de moraal van andere clubjes te beschadigen. Dit leidde echter tot tegenreacties waardoor andere clubjes ook met gewilde sjaarzen gingen pronken. Dit veranderde op zijn beurt al snel in een kettingreactie waardoor het oestrogeengehalte op iedereens Instafeed erg hoog lag. Deze strategie maakte het mogelijk om directe confrontatie te omzeilen in een poging de ander in de rug te steken. Een listige tactiek die Nico S.B. Heinrich omschrijft als ‘’het vrouwelijke Von Schlieffenplan, maar dan net wat triester’’.

Het onderhouden van deze wapenwedloop heeft sommigen geforceerd hun middelen te outsourcen naar externen. Om kostbare middelen te besparen is er bij een van de clubjes besloten een nieuw beleid aan te nemen. “Als wij moeite hebben met de nieuwe lichting uitzoeken, waarom zouden we dan niet alvast een potentieeltje aanwijzen om dat voor ons te doen?” De desbetreffende, oplettende sjaars had op een gegeven moment ‘Vlijmscherp’ in de smiezen hoe ver haar invloed reikte en heeft haar to-be clubje in een houdgreep gelegd met de kreet; ‘’Tromp is racist, minder Tromp!’’. Wij van WNN houden van female self-empowerment, maar dit werkt de groeiende polarisering alleen maar meer in de hand. We betreuren onderdrukking in elke vorm en beroepen ons op artikel 7 van de grondwet om onze sympathie in de volgende hashtag uit te drukken; #TrompLivesMatter.

De noodzaak voor meer Lebensraum op Insta forceerde ook andere clubjes om zich aan te passen. Infiltrant GL3VF-162 meldde het volgende: “Onder deze omstandigheden moet je, jezelf uiteraard kunnen onderscheiden. We hebben toen gekozen voor een zoetsappige Candy-thema. Heerlie de Peerlie! Dan kunnen we grapjes maken over hoe lekker we er wel niet uit zien! Ik ga helemaal stuk”. WNN heeft uit dit statement de conclusie getrokken dat GL3VF-162 is gecompromitteerd en om een informatielek te voorkomen heeft WNN alle communicatie per direct gestaakt. Het kwaad al geschied en dus hebben Evil Slut en Club Papi Chulo de eetavonden in de doofpot verstopt.


We weten nog niet of we later op deze periode zullen terugkijken als het Interbellum. WNN vermoedt dat dergelijke conflicten alleen maar verder zullen escaleren. De tijd zal het ons leren. Laten we in ieder geval hopen hopen dat dit interbellum vrediger verloopt dan de vorige in 1918.


NB. Wie gehaast zegt dat enkel vrouwen zo gênant kunnen zijn in hun klepstrategie, verzoeken wij terug te denken aan Smegma KontKnordia’s inzending voor de disputenronde. Dat maakt al het bovengenoemde een stuk dragelijker.

1.006 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Azerion

Damesch en heeren, waerde smaadliefhebbers, welkom bij alweer de 32e jaargang van de Azerion (let op: reclame) Vidar Eredivisie! Gestart te 1992 met "the sorority of the waterbeggars" zorgt de jaarlij

De betoverende weken in Vidaria

Eens, in een land ver weg, waar sprookjesachtige en mysterieuze figuren leefden, was er een koninkrijk genaamd Vidaria. Een uitgestrekt bebost gebied, met in het hart een groot Kasteel, omringd door w

Whatsapp CRISIS: Een kijkje achter de schermen

Menig dispuut zal het hebben: een whatsapp/pijlercie. Tijdens de pijler zijn deze, vaak sociale gasten of chicks, aangesteld om met de poti’s te appen of ruzie te maken met andere disputen over poti’s

Comentarios


bottom of page