top of page

Watergeuzen zeggen vertrouwen op in h.t. Quaestor

Amper een dag bezig en de eerste motie van wantrouwen is het bestuur Bruschinski al naar het hoofd gesmeten. Op de jaarvergaderig was er al geroezemoes, maar gisterenavond ontplofte de bom dan toch echt.

Alle kritiek wordt geuit in de richting van Quaestor van Zielst. Het opvallende is nog wel dat de anti-lobby vanuit zijn eigen bolwerk, dispuut de Watergeuzen komt. “De pro is een verrader” “ik voel me gepakt, bedrogen” waren veel gehoorde teksten gisteren op de van Sonstraat. Daar werd een bijeenkomst buiten het watergeuzenbestuur gehouden, met wijze mannen. Orakel Donkers en assistent Lemmens werden ingebeld in een conference call vanuit het Equadoriaanse Quito.

In de aanloop naar het ophanden zijnde Watergeuzengala, zou van Zielst alles op alles gezet hebben op zijn zus buiten schot te houden. Enkele leden van het dispuut hadden in het verleden al geinformeerd naar de zus van van Zielst, maar laatstgenoemde schilderde haar af als oninteressant en niet moeders mooiste. Toen van Zielst bij de bestuurswissel dan met de hele familie acte de presence moest geven, viel hij door de mand.

Daar bleek de zus er wel degelijk te mogen zijn. Sterker nog; een potentieeltje om de LdP-trofee weer eens van eigenaar te doen wisselen.

Lemmens was onverbiddelijk “ik ben amper drie weken weg en dan gebeurt er dit!, ik kan die gasten ook werkelijk niet alleen laten, oprechtheid is het bestaansrecht van het dispuut! Een Quaestor dient integer te zijn, wat mij betreft valt van Zielst door de mand” Donkers was wat milder van toon: “Het is niet makkelijk om een lekkere zus te hebben, nog lastiger is het als het halve dispuut het op je moeder heeft voorzien.”

Inmiddels en een ware run ontstaan het telefoon nummer van de jonge zus, dat inmiddels in handen is van de redactie van WNN.

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We zijn je niet vergeten Benno…..

‘’Waar Pluto in 2006 zijn erkenning verloor in de ogen van de astronomische kringen, raakte Benno van Smeersel deze kwijt in de Vidraatse kringen toen hij zich afgelopen jaar nog steeds in een ellipti

Spookhuysch

Na een week van objectieve verslagen uitbrengen over het reilen en zeilen van de leden der TSR Vidar, is het WNN nu ook gestuit op merkwaardige activiteiten binnen het eigen Dispuut. Paranormale activ

‘Hallo Merol Merol, de Merol is van mij’

Hoe zeer ze het ook proberen te verbloemen, dat er iets broeit in de heksenketel van Flopensa staat vast. Geen enkele Vidraat is het volgende beeld vreemd; de verplettering van een tedere meisjes ziel

Comments


bottom of page