top of page

WNN redacteur klaar voor LBL


De nieuwe, beleggerscolumn legt de redactie van WNN geen windeieren; sinds de publicatie van de diversified straddle kan het geluk niet op. Zoals tradeboi het al insinueerde is de redactie full short gegaan in deze straddle en heeft van haar lezers dikke premie’s zitten cashen.

WNN wist natuurlijk al lang dat Groenink zat te linkeballen, en dat de fortisaandeelhouders als natte washandjes hun karretje in de poep zouden rijden.

Naar verluidt heeft het anonieme redactielid van de winst een nieuwe “full carbon extreem respakt dura-ace apparaat” gekocht a raison de 2000 keiharde pleuro’s, voor Luik Bastenaken Luis a.s. zaterdag. Deze fiets weegt minus 6 kilo, dus in totaal worden er 16 welvaartskilo’s gecompenseerd ten opzichte van de oude fiets.

Nikki Lauda heeft in een eerste reactie te laten weten dat het voor het anonieme redactielid beter zou zijn als er wat extra downforce op de wielen zou staan in de afzink, tevens adviseerde hij te kiezen voor een zachte bridgestone band, in plaats van de harde schwalbe-tubes. Verder zou een Tom-Tom niet overbodig zijn. “Gelukkig zijn de grindbakken in de afzink van de Redoute verbreed”, aldus Lauda

1 weergave0 opmerkingen

Comments


bottom of page