top of page

WNN vindt medestander in Laurens de Graaff

De vooruitziende blik van WNN en het feit dat als er één schaap over de dam is er meerdere volgen, heeft er toe geleid dat Ernst & Young nu een talentvolle auteur in de hand heeft genomen die het blad niet voor de mond neemt.

In zijn nu al legendarische betoog op de website van het ultiem belangrijke E&Y klassement (link) is het eindelijk ere wie ere toe komt. Meerdere stemmen gaan volgens de Graaff op om de ZRB volgend jaar te ontlopen om de status en het onbevlekte imago van E&Y en haar klassement niet te bedoezelen.

Gedacht wordt, volgens het artikel, aan de internationale regatta te Gent, waar het schijnt dat je na 1000 meter al gewoon aan kan leggen mocht je zien dat je anders toch veroordeeld bent tot het varen van de B-finale of bang bent dat hoongelach je ten deel zal vallen aan de finish.

Of de ZRB, zonder het eerstejaarsklassement wel levensvatbaar blijft is ten zeerste de vraag. In een artikel van een jaar geleden (link) pleitte WNN al voor het schrappen van deze beladen wedstrijd.

Nu ook de blikken-verdubbelaar van Vidar (oftewel Sjef) niet meer aan staat op de ZRB lijkt niets een succesvolle coup meer in de weg te staan.

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We zijn je niet vergeten Benno…..

‘’Waar Pluto in 2006 zijn erkenning verloor in de ogen van de astronomische kringen, raakte Benno van Smeersel deze kwijt in de Vidraatse kringen toen hij zich afgelopen jaar nog steeds in een ellipti

Spookhuysch

Na een week van objectieve verslagen uitbrengen over het reilen en zeilen van de leden der TSR Vidar, is het WNN nu ook gestuit op merkwaardige activiteiten binnen het eigen Dispuut. Paranormale activ

‘Hallo Merol Merol, de Merol is van mij’

Hoe zeer ze het ook proberen te verbloemen, dat er iets broeit in de heksenketel van Flopensa staat vast. Geen enkele Vidraat is het volgende beeld vreemd; de verplettering van een tedere meisjes ziel

Kommentare


bottom of page