top of page

Spookhuysch

Na een week van objectieve verslagen uitbrengen over het reilen en zeilen van de leden der TSR Vidar, is het WNN nu ook gestuit op merkwaardige activiteiten binnen het eigen Dispuut. Paranormale activiteiten wel te verstaan.

Laten we bij het begin beginnen. Afgelopen zomer vond er op het enige echte Geuzenhuysch een ware exodus plaats. Het was aldus noodzaak om voor het aanbreken van de pijler een aantal nieuwe bewoners te vinden. Gelukkig staan Geuzen bekend om hun sociale capabiliteit. Na flink doorselecteren waren uiteindelijk de geschikte kandidaten gevonden: S.Kontarrel en N.Hatsjoe (gezondheid!).

De kous leek af, echter begonnen de nieuwe bewoners opmerkelijke trekjes te vertonen. Kontarrel begon vreemde zinnen uit te kramen zoals: ‘Ik wil wel gaan wedstrijdroeien’. Er zat uiteindelijk niets anders op dan deze bezeten jongen ter adoptie af te staan. Een oud gezegde werd wederom nieuw leven ingeblazen…

‘Er zijn genoeg leden om zelfs de hesperenstraat van schraal zaad te voorzien’

– Guillermo van Woof

De enkele puntmuts die tijdens het verhuizen is achtergebleven zullen wij met de post na sturen! De rust in het Huysch bleek helaas van korte duur. Ook in de blik van Hatsjoe (gezondheid!) begon iets te veranderen. Hij leek licht ontvlambaar te worden. Alsof hij ieder moment iemand op z’n bek kon slaan. Dat Hatsjoe (3x, morgen mooi weer!) te vaak als inbreker werd aangezien wanneer hij ‘s nachts stiekem van de varkensrollade wilde snoepen zorgde ook voor enige frictie tussen beide partijen. De desbetreffende feut besloot uiteindelijk toch bij M.E.P. te gaan; bleken we toch collectief naast onze schoenen te lopen.

Ondanks het vertrek van bovengenoemde bleven de geuzen optimistisch en al snel was een van de lege kamers weer gevuld. Hiermee leken de Geuzen de heren van V.E.R.zadigd te slim af te zijn. Een zeker appje van Kringo aan het adres van V.E.R.zadigd betreffende: ‘je boy is een geus’, zette dit vermoeden alleen maar kracht bij. Maar toen de Geuzen hem het meest nodig hadden (vraagdatum) verdween hij. Anderhalf uur ging voorbij voordat Kringo iets van zichzelf liet horen. Hij bleek onder het mom van ‘twijfel’ nog eventjes langs te zijn geweest bij V.E.R.zadigd:

‘gênant’

– Smaadolf 

Waarom gebeurde het bij ons, het tofste clubje dat de TSR Vidar rijk is bijna voor de derde keer op rij dat een feutachtige-bewoner van het Huysch zijn biezen pakt? Het WNN besloot om op onderzoek te gaan. De deur van de feutenkamer werd ingetrapt en wat het WNN daar aantrof was absurditeit ten top. Verschillende kwaadaardige schimmels behorend tot het minder gewilde schimmel rijk: Φ~lotus,  bleken zich in de hoek van de kamer te hebben genesteld om zo alle feuten op grimmige wijze ervan te overtuigen te verhuizen. Gelukkig was het probleem met een belletje naar de ongediertebestrijding zo verholpen en keerde de rust terug op de Van Maanstraat.

116 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We zijn je niet vergeten Benno…..

‘’Waar Pluto in 2006 zijn erkenning verloor in de ogen van de astronomische kringen, raakte Benno van Smeersel deze kwijt in de Vidraatse kringen toen hij zich afgelopen jaar nog steeds in een ellipti

‘Hallo Merol Merol, de Merol is van mij’

Hoe zeer ze het ook proberen te verbloemen, dat er iets broeit in de heksenketel van Flopensa staat vast. Geen enkele Vidraat is het volgende beeld vreemd; de verplettering van een tedere meisjes ziel

Comments


bottom of page