top of page

Berend Blikt!

WNN blikt terug op een goed weekend. De voorbereidingen logen er niet om afgelopen week om ervoor te zorgen de triple dit jaar in de wacht te slepen. Het dispuut zou de Triple-A status kunnen bereiken. Nog nooit is het een dispuut gelukt om de hoogste ranking te behalen binnen 1 weekend. Een status die het seizoen met een goed gevoel afsluit en een status welke tevens de basis vormt voor een nieuw seizoen.

Vrijdag maakte Bestuur Hartveld plaats voor Bestuur Van Berkel. Een vlekkeloze wissel, waarbij met een goed gevoel werd teruggeblikt op een jaar met alles wat een dispuut zich kan wensen binnen de wisselingen van seizoenen, behoudens 1 winterdip. Bestuur Hartveld met Albertino, Prof. H. Schaap en E. Mesdaag bedankt voor bewezen diensten! Bestuur Van Berkel met J. van Berkel hemzelf, Regginald en Steve-O veel succes.

Op zaterdag en zondag zouden de blikken worden verdeeld; het was immers het NSRF Slot. Records zouden kunnen worden aangescherpt, het klassement zou kunnen worden beslist en de overgangsstatus zou dichterbij kunnen komen. Duo Marx / Van der Berg behaalde helaas geen absoluut record met het snelle weer, maar voldeden wel aan hun sportieve plicht, door met hun ploeg wederom blik te trekken op zaterdag. Op zondag konden ze hun eerste plaats in het 1ste-jaars klassement in ontvangst nemen! Gasten, met coach Scheffer, gefeliciteerd!

Zaterdag zou tevens de dag voor Licht kunnen worden, als zij maar goede zaken deden tegen directe concurrent Aegir. Deze moest op voldoende afstand worden gehouden in het klassement om de tweede plek te kunnen bemachtigen. De gemoederen binnen de ploeg werden op tijd gesust en men kon fris aan de start verschijnen. Alle kracht en moed werd bij elkaar gesleept om de tweede plaats in het 1ste-jaars klassement bij Aegir weg te houden. Dit in een tijd waarmee ze Licht ’06 naar huis zouden varen en vervolgens hiermee een Vidarrecord werd gevestigd! Op zondag konden de pikken hun welverdiende mooie tweede plaats in ontvangst nemen. Aan de lijst Beekers, Scheffer / Van den Berg kan nu ook Buil worden toegevoegd. Zijn geblaat zal snel de kop in worden gedrukt! Daar waar de helft van Licht het wel genoeg vond voor zondag en aan het bier wilde, moest en zou Buil het seizoen afsluiten met een tweede klasserend blik. In de vier-met werd dit blik voor hem daadwerkelijk binnengesleept! Ook Licht ’09 met Junior gefeliciteerd!

Een weekend met wissel, blikken en record vormden zo een goede basis voor wederom een mooi seizoen voor het dispuut, waarbij voor de eerstejaars Marx, Van der Berg en Buil de overgangsstatus binnengesleept zal worden!

[photopress:Berend aka Junior aka Berinho aka The Promis aka fistfuck ferry op archiefbeeld,full,pp_image]

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We zijn je niet vergeten Benno…..

‘’Waar Pluto in 2006 zijn erkenning verloor in de ogen van de astronomische kringen, raakte Benno van Smeersel deze kwijt in de Vidraatse kringen toen hij zich afgelopen jaar nog steeds in een ellipti

Spookhuysch

Na een week van objectieve verslagen uitbrengen over het reilen en zeilen van de leden der TSR Vidar, is het WNN nu ook gestuit op merkwaardige activiteiten binnen het eigen Dispuut. Paranormale activ

‘Hallo Merol Merol, de Merol is van mij’

Hoe zeer ze het ook proberen te verbloemen, dat er iets broeit in de heksenketel van Flopensa staat vast. Geen enkele Vidraat is het volgende beeld vreemd; de verplettering van een tedere meisjes ziel

Comments


bottom of page