top of page

een deurgezoagd reuske

Hilvarenbeek 9 nov 2019. In de afgelopen maand is de gemeente Hilvarenbeek in rep en roer door het aankomen van grote getalen buitenlanders. De verandering in het beleid van het lokale bestuur heeft zijn vruchten afgeworpen. Dit jaar heeft een record aantal Allochtonen haar vleugels aan de Beeks Bergen 4 gestrekt. Helaas bleek de vereniging hier niet op voorbereid en moet er geconcludeerd worden dat het bestuur hier onvoldoende over heeft nagedacht. Hieronder volgt een kleine schets van alle wandaden.

Onder het motto “niet met iemand door één deur kunnen” liet onderdeur K. Klapmans zien hoe ‘de mannetjes’ van Vidar onderling hun meningsverschillen op een jofele manier oplossen, mits je je klappen goed weet te onderbouwen natuurlijk. Bij het IC schoot dit volledig in het verkeerde keelgat, omdat ze juist gedurende de tijd van dit kleine akkefietje bezig waren met het verkondigen van de kernwaarden die Vidar ten grondslag liggen: geilheid, losbandigheid en ledenkennis. De heer Klapmans heeft het weekend van 31 Augustus laten blijken zich niet in deze visie kunnen schikken. Dit leidde er toe dat de kwestie op het bord kwam te liggen van de a.t. Praeses Jetsers Bloemkooldijk, die met de handen in het haar de hulp inschakelde van het programma van Frenk Visser: De Rollende Linker (skrt). Onze Frenk was evenals onthutst over de situatie en oordeelde dat Jetsers Bloemkooldijk beide heren het beste de deur kon sturen. We vroegen Frenk daarop nog zijn persoonlijke kijk op de kwestie ter sprake en de wilskracht van een peb’er om zijn rol binnen een commissie serieus te nemen (al dan niet sPeCifiek het ic), waarop hij antwoordde:

Dat na het gehele tafereel voor het LC ook ein geringes schorsing volgde, was voor beide mannen een klein oppebpertje. #ietsmetnaastjeschoenenlopen #buitenjenullenboekjegaan En wat denk je! Hebben de heren van ons glijclubje dan iets meegenomen van dit voorval? Nog geen geruime maand later is het alweer heisa! Het WNN vroeg aan ooggetuige M. Treijnen wat zijn kijk op de situatie is:

*zet bril op puntje van neus* “Ja man zijn ze de hele pijler bezig geweest met kapen is het nu koppen geblazen man. Het is toch godverdomme niet normaal  man, ze kopstoten hier midden in Brandpunt hun eigen telgen stuk voor stuk de schedel in. Zal ze leren man.”

Al met al zijn we blij dat jullie hard aan de weg (en aan elkaar) timmeren om Vidar te ontdoen van jullie aanwezigheid!

Voor alle Vidraten die zich niet onder een steen hebben geschaard afgelopen tijd zou het overzicht niet compleet zijn zonder een korte doch eervolle vermelding van de enige echte Griek ten tijde van Europese financiële crisis, meneer W. EuriBor hemzelf. Elk decenium doet zich in de wereld der financiën een schandaal voor die een nieuwe financiële crisis katalyseert. Door speculatie, overmoedigheid en simpel gezegd nalatigheid wordt er aanbod gecreëerd waarvan de vraag uiteindelijk kant nog schip raakt.  Zo begon in 2007 de speculatieve huizenmarktcrisis in Amerika, had Argentinië in 2001 te maken met een vertrouwenscrisis, en natuurlijk de overmoedige internetzeepbel die spatte in datzelfde jaar. Sinds dit jaar klopt er een nieuwe crisis op de deur. WNN reporter Garry Groaier trok erop de onderste kan boven te halen, hij interviewde Olijfia Z.

“Ja uhmm… hoe moet ik het zeggen, voor alle Vidraten die tegen de armoedegrens aanhikken, hakt zo’n debacle er natuurlijk erg hard in, vooral als je weet dat de arbeidsomstandigheden van theeplukkers wereldwijd onder druk staan door hoge wereldmarktprijzen en lage productiekosten. Dan is het toch kiezen of delen, en aangezien een enkeling van ons kennelijk graag kiest voor (het vriendje van) de ander, konden we die besloten vakantie tijdens de pijler waar we echt eeeeecht al het heeeele jaar voor hadden gespaard, niet verder komen dan de Brabantse landsgrenzen. Ook het reisgezelschap viel echt eeeenorm tegen … Normaal gingen we met onze oude vrienden meer uit traditie nog altijd samen naar Uutje, maar nu had pipje NoNo besloten dat we beter niet meer samen konden doen en maar met een olofclubje wilde gaan. Maaaaarrr had ze alleen niet ingecalculeerd dat zij ook niet met ons wilde gaan. Hadden wij even pech… Om de eer hoog te houden vroegen we BAfvalbak AI WAZETI  maar. Zij zijn er toch al goed in om de afdankers van onze voorgangers over te nemen, dusss jaaa daarom zijn wij dan ook overstag gegun”

Ook Evil Slut begint de hete adem van het geldgebrek aan te voelen. In een poging om de kosten te drukken krijgen de vrouwen nu gratis geelgoude rakkers van lieve sjaarsjes in plaats van andersom. Het geld zit er kennelijk niet meer in. In een diepte interview met TIP A. van Geylstel werd al gauw duidelijk dat deze vrouwen voortaan alleen aan bepaalde betaalde gunsten gaan doen om de begroting volledig sluitende te krijgen.

Allemaal heel treurig natuurlijk, maar W. Euribor bleef zelf heel rustig onder de algehele situatie. Hij verschuilde zich achter het devies ’Vuil water blust ook vuur’’ en liet met zijn doch wat nalatige behoeftes geen enkele vrouwelijk sjaars onbesuisd en kapte rustig nog een bak.

39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We zijn je niet vergeten Benno…..

‘’Waar Pluto in 2006 zijn erkenning verloor in de ogen van de astronomische kringen, raakte Benno van Smeersel deze kwijt in de Vidraatse kringen toen hij zich afgelopen jaar nog steeds in een ellipti

Spookhuysch

Na een week van objectieve verslagen uitbrengen over het reilen en zeilen van de leden der TSR Vidar, is het WNN nu ook gestuit op merkwaardige activiteiten binnen het eigen Dispuut. Paranormale activ

‘Hallo Merol Merol, de Merol is van mij’

Hoe zeer ze het ook proberen te verbloemen, dat er iets broeit in de heksenketel van Flopensa staat vast. Geen enkele Vidraat is het volgende beeld vreemd; de verplettering van een tedere meisjes ziel

Comments


bottom of page