top of page

Geuzen op de Varsity

Afgelopen zondag was het weer zo ver, de aftrap van het korte baan seizoen! Voor de onwetende lezer, dit houdt in dat er boord aan boord 2 kilometer tegen verenigingen uit de rest van Nederland worden vervaren. Allereerst wordt er doorgaans een voorwedstrijd gevaren, tenzij er minder dan 6 inschrijvingen in het veld zijn.

Allereerst onze Rudi, die na het trainingsweekend had verwacht dat ze heel Nederland eens zouden laten zien waar ze van gemaakt waren. Helaas werden ze vierde in de heat, waardoor ze niet naar de A-finale mochten.

Albert startte in het beginnelingen 4 met stuur(B4+) veld. Daarbij hebben ze heel het veld aan gort gevaren, in de voorwedstrijd hadden ze veruit de snelste tijd van het veld, met 6 seconden verschil. In de finale was het een stuk spannender, met Pelargos (Den Haag) als naaste belager. Tot op de 1500m scheelde het minder dan 1 seconde, mede omdat Pelargos snel uit de start was. Uiteindelijk wist Fons met zijn companen een voorsprong te behouden en daarmee zijn eerste klasserende blik binnen te trekken! Voor foto’s van een kale Albert, zie hieronder.

Dirk mocht namens Vidar een plek innemen in de strijd der strijden, de wedstrijd der wedstrijden, de Oude 4. Ze lootten de zwaarst mogelijke voorwedstrijd (echt poepzwaar), waar de uiteindelijke winnaar ook in startte. Dit resulteerde helaas een vierde plaats en daarmee mocht onze Oude 4 de finale niet starten.

Thomas voer samen met Jan Willem nog in het nieuwelingen 2- veld. Daarbij waren geen verwachtingen, ze waren immers nooit het veld gestart. In een veld met 14 inschrijvingen en zonder ervaring had Thomas er op voorhand een hard hoofd in om überhaupt de finale te halen. Uiteindelijk werden ze eerst in de voorwedstrijd, met de tweede tijd tot zover. In de finale bleek Nereus een maatje te groot voor het tweetal en eindigden ze op een derde plek.


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We zijn je niet vergeten Benno…..

‘’Waar Pluto in 2006 zijn erkenning verloor in de ogen van de astronomische kringen, raakte Benno van Smeersel deze kwijt in de Vidraatse kringen toen hij zich afgelopen jaar nog steeds in een ellipti

Spookhuysch

Na een week van objectieve verslagen uitbrengen over het reilen en zeilen van de leden der TSR Vidar, is het WNN nu ook gestuit op merkwaardige activiteiten binnen het eigen Dispuut. Paranormale activ

‘Hallo Merol Merol, de Merol is van mij’

Hoe zeer ze het ook proberen te verbloemen, dat er iets broeit in de heksenketel van Flopensa staat vast. Geen enkele Vidraat is het volgende beeld vreemd; de verplettering van een tedere meisjes ziel

Commenti


bottom of page