top of page

Hollandia, vooruitblik weekendje Rotterdam en de Time Trial

Afgelopen weekend was het weer zover. Een wedstrijd op de Bosbaan. Er waren 3 Geuzen die in 3 verschillende nummers starten. Dit waren alleen klassementswedstrijden, waarbij er een voorronde was. Bij plaatsing bij de eerste plekken was er directe doorstroom naar de halve finale. Bij een mindere uitslag in de voorronde was er de herkansing dezelfde dag om alsnog te plaatsen voor de halve finale. In de halve finale moest er wederom geplaatst worden voor de finale. Een toernooivorm die nog niet vaak voor is gekomen. Er was dus ook geen kans op een klasserend blik, gezien dit om het klassement ging.

Na het blik van afgelopen Varsity start Fons weer in de 8 voor de klassementswedstrijden. Blijkbaar heeft het toch een onuitwisbare indruk gemaakt dat hij terug op zijn plek zit in de 8. In de voorronde 1e plaats en tijd, in de halve finale 1e plaats en tijd. In de finale glipte Gyas er plots vandoor, waardoor ze 2e werden. Alsnog goede punten voor het klassement, waar ze nu het klassement aanvoeren!

Rudi startte in de lichte 8. In de voorronde niet geplaatst, herkansing dus. In deze herkansing ook niet geplaatst voor de halve finale, dus mocht er niet gestart worden op zondag.

Thomas startte de eerste wedstrijd in het development klassement. Met een 19-tal inschrijvingen een eerste krachtmeting met de rest van het veld. In de eerste wedstrijd direct geplaatst, de halve finale wederom geplaatst en in de finale naar een derde plek geknokt.

Dit weekend staan er weer twee evenementen op het programma. Zo wordt er door de competitieroeiers van Vidar naar Rotterdam voor de Rottebokaal! Daarbij is er een dubbel 2 van de geuzen die debuut gaat doen, namelijk de ploeg ‘We moeten harde(r) man’ met de enige echte Hardeman en met oud wedstrijdroeier van de Ree. Ook Sonja stuurt en schreeuwt wederom zijn dames, hopelijk naar de overwinning. Verder zullen zij wederom ondersteund worden door de coaches, de competitie commissie en natuurlijk onze gelieve Assesor Knikkert.

Zaterdag is er een heel belangrijk meetmoment voor Dirk, die een trial gaat varen met de Brabant 8, om zich te kwalificeren voor de Universade in Zuid-Korea! Deze zal plaatsvinden op de Bosbaan.

Verder is er ook weer een hoop gezopen de laatste tijd, zoals met het open feest op Vidar, waar 3 uur later er weer een volgende borrel op het programma stond met Beschuit. Vervolgens is er na een aantal vodka jus en bier er naar Nijmegen afgereisd voor Coupé de Tempeliers.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We zijn je niet vergeten Benno…..

‘’Waar Pluto in 2006 zijn erkenning verloor in de ogen van de astronomische kringen, raakte Benno van Smeersel deze kwijt in de Vidraatse kringen toen hij zich afgelopen jaar nog steeds in een ellipti

Spookhuysch

Na een week van objectieve verslagen uitbrengen over het reilen en zeilen van de leden der TSR Vidar, is het WNN nu ook gestuit op merkwaardige activiteiten binnen het eigen Dispuut. Paranormale activ

‘Hallo Merol Merol, de Merol is van mij’

Hoe zeer ze het ook proberen te verbloemen, dat er iets broeit in de heksenketel van Flopensa staat vast. Geen enkele Vidraat is het volgende beeld vreemd; de verplettering van een tedere meisjes ziel

Comments


bottom of page